Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ»




Στην κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς παραβρέθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και βουλευτής της ΝΔ στη Β΄Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος
Καράογλου, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καράογλου δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου στην κομματική εκδήλωση και έδωσε τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές. Αναφερόμενος στα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, επισήμανε ότι μετά την εκταμίευση της μεγάλης δόσης των 52,5 δισεκατομμυρίων ευρώ,  αρχίζουν να φαίνονται τα θετικά αποτελέσματα της εθνικής προσπάθειας ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
«Με επιμονή και υπομονή θα τα καταφέρουμε» είπε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης στην αρχή της τοποθέτησής του, προσθέτοντας πως «οι προϋποθέσεις που διαμορφώνονται από εδώ και στο εξής είναι πιο ευνοϊκές, ώστε το 2013 να είναι ένας καλύτερος χρόνος. Η Ελλάδα, η πατρίδα μας», συνέχισε, «αφήνει πίσω της το ιδιότυπο μείγμα κρατισμού και λαϊκισμού που κυριάρχησε τα τελευταία 30 χρόνια και το οποίο απαξίωσε την επιχειρηματικότητα αλλά και στοχοποίησε την ιδιωτική πρωτοβουλία, οδηγώντας μας στην παρατεταμένη ύφεση. Ως χώρα δείξαμε ισχυρές αντοχές και ενότητα στα δύσκολα. Τώρα χρειάζεται σκληρή δουλειά για να οικοδομήσουμε την Ελλάδα της ευημερίας και της αξιοπρέπειας και να δώσουμε στη Μακεδονία και τη Θράκη το ρόλο και την αξία που τους αναλογούν» κατέληξε ο κ. Καράογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)