Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Πρώτη η ΔΑΚΕ στην Πέλλα στις εκλογές υπηρεσιακών συμβουλίων



Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων
Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
«Ελεύθερη σκέψη – Ελεύθερη δράση»





   Στις εκλογές για την ανάδειξη μελών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ) που διεξήχθησαν στις 5 Νοεμβρίου 2014, η παράταξη της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στο Νομό Πέλλας. Το αποτέλεσμα αυτό μας γεμίζει με ικανοποίηση, καθώς έρχεται να επιβεβαιώσει την απήχηση των θέσεων της παράταξης αλλά και την ευρύτητα της αποδοχής των προσώπων που την υπηρετούν, μακριά από μικροκομματικά και προσωπικά συμφέροντα. Ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα των εκλογών μας δίνει το μήνυμα και μας αναθέτει την ευθύνη για συνέχιση της ίδιας σοβαρής και σταθερής πορείας στο συνδικαλιστικό χώρο των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Πέλλας.
   Όσοι συνάδελφοι ψήφισαν την ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ να είναι βέβαιοι ότι ψήφισαν μια συνδικαλιστική παράταξη που υπερασπίζεται εργαζόμενους καθηγητές και όχι κάποιον πολιτικό φορέα.
   Η ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ είναι η παράταξη που σέβεται τις αξίες της δημοκρατίας, του διαλόγου και της συνεργασίας με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών μέσα στις οποίες παρέχεται το δημόσιο αγαθό της παιδείας.
   Ως παράταξη, καλούμε όλους τους συναδέλφους καθηγητές και καθηγήτριες να αφουγκραστούν τις θέσεις μας και να συνεργαστούν μαζί μας, σε μια προσπάθεια να επαναφέρουμε τον έλληνα εκπαιδευτικό στη θέση που του αξίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)