Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Επιτάφειος Θρήνος από την «Νέα Εποχή για την Αλμωπία»




Δημήτρης Πασόης: «Το σήριαλ της ΔΕΥΑ κατέληξε σε... τραγωδία»

Σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου Αλμωπίας , ρίχνει μαύρα δάκρυα για τους προέδρους της ΔΕΥΑ. Μάλιστα βλέπει αρχαίες τραγωδιές και …Ιφιγένειες σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Είναι χαρακτηριστικό ότι σαν διοίκηση   ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου ήταν …  μουγγός. Τώρα ξαφνικά άρχισε να γίνεται λαλίστατος. Σημεία των καιρών …

Για την "ταμπακιέρα¨όμως ο συνδυασμός  δεν λέει επιμελώς κουβέντα.

Η ανακοίνωση:.

Τελικά το σήριαλ που παρακολουθούμε εδώ και δύο μήνες, με θέμα τον ορισμό Προέδρου και Αντιπροέδρου στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, κατέληξε σε «ΤΡΑΓΩΔΙΑ».
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, μετά την εμφανή δυστοκία του να επιλέξει πρόσωπο, το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα μεγάλα και επείγοντα προβλήματα της ΔΕΥΑ, ως σύγχρονος «Αγαμέμνων», βρήκε στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου του κ. Κετικίδη Ιωάννη την «Ιφιγένειά» του.
Και αφού κατά τον κ. Δήμαρχο, ο κ. Κετικίδης ήταν η ιδανικότερη λύση για την θέση του Προέδρου, γιατί δεν τον επέλεξε από την αρχή, αλλά άφησε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ακέφαλη τη ΔΕΥΑ;
Ελπίζουμε, ότι αυτή η πρόταση, θα έχει διάρκεια, ότι επιτέλους θα υπάρξει διοίκηση, που θα ασχοληθεί με τα μεγάλα και κατεπείγοντα προβλήματα της ΔΕΥΑ και ότι δεν θα δούμε ξανά τα όσα τραγελαφικά διαδραματίστηκαν με τις δύο προηγούμενες προτάσεις.

Από το Γραφείο Τύπου
«Νέα Εποχή για την Αλμωπία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)