Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο Υπουργός Εσωτερικών στο Δήμο Έδεσσας







Ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος επισκέφθηκε το Δήμο Έδεσσας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και τους συνεργάτες του.

 Η επίσκεψη τουΥπουργού έρχεται λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του Δημάρχου στο Υπουργείο Εσωτερικών και τη μεταξύ τους συνάντηση, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του Υπουργού και τη διάθεση του για επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.
Στη σύσκεψη με τον Υπουργό συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ αναζητήθηκε λύση σε σημαντικά προβλήματα που απαιτούν έκτακτη χρηματοδότηση, όπως ο αποχιονισμός προς το Χιονοδρομικό Κέντρο, η αντιμετώπιση προβλημάτων από έκτακτα καιρικά φαινόμενα και η λήψη επιπλέον χρηματοδότησης για την κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ο Υπουργός, που έλαβε σχετικό Υπόμνημα, ήταν θετικός στην αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων και τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για λήψη επιπλέον χρηματοδοτήσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αυτά τα σημαντικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)