Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Θ .ΤΖΑΚΡΗ: Άρση του πολιτικού αδιεξόδου




Συνάντηση  με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αλέξη Τσίπρα, είχε η βουλευτής Θ.Τζάκρη, η οποία μετά την συνάντηση δήλωσε τα εξής:

«Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΟΡΚΑ,ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚΤΣΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορει καποιος να μη καταλαβαινει τι λεει οταν μιλαει αλλα αυτη ξερει να πηγαινει οπου φισαει ο ανεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Θεοδώρα! Συμφωνώ με αυτά που λες σήμερα. Εκλογές για να διώξουμε αυτούς που μας έμπασαν στο ΔΝΤ, αυτούς που μας έδεσαν με τα μνημόνια και με την τρόικα, τον ΓΑΠ και τους υπουργούς του που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Ανατροπή λοιπόν σε όλα και σε όλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)