Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Περίεργη επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας στο γήπεδο που χρησιμοποιεί η Φούστανη





ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ  ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ

 ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ –ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ

 ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ




Το λιγότερο  ως άστοχη μπορεί να χαρακτηριστεί η συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας  τον πρόεδρο Διοίκησης  του ΕΥΡΩΠΟΥ  Φούστανης στο γήπεδο της Φιλώτειας  το οποίο  χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα.
Τα σενάρια φούντωσαν με αφορμή το κρίσιμο παιχνίδι που δίνει το ερχόμενο Σάββατο ο Ακρίτας Σωσάνδρας με την Φούστανη , το οποίο κατά πάσα πιθανότατα θα κρίνει και την άνοδο.  Ο Δήμαρχος φέρεται να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την Σωσάνδρα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι  μπορούσε να πάει την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα είχε γίνει το παιχνίδι. Προτίμησε όμως να το κάνει πριν τον αγώνα και να δώσει μάλιστα μεγάλη δημοσιότητα. Δυναμιτίζοντας έτσι , (ίσως και άθελά του) ακόμα περισσότερο την κρισιμότητα του αγώνα.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ
Το  δελτίο τύπου  που συνοδεύεται από πληθος φωτογραφιών, αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων στην Δ.Ε. Εξαπλατάνου.

Συγκεκριμένα, το έργο περιελάμβανε συντηρήσεις στα αποδυτήρια των γηπέδων της Φιλώτειας και της Κωνσταντίας.(σ.σ. η ομάδα της Κωνσταντίας δεν συμμετέχει σε κανένα πρωτάθλημα , ούτε και το γήπεδό της χρησιμοποιείται από κάποια ομάδα) Πραγματοποιήθηκαν συντηρήσεις στη στέγη, καθώς επίσης και εργασίες ελεοχρωματισμού και άλλες μικροεργασίες.
Ο Δήμος Αλμωπίας παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες υλοποίησε το παραπάνω έργο, καθώς παρουσίαζαν μία άσχημη εικόνα εδώ και χρόνια.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 7.000 ευρώ από τη ΣΑΤΑ και είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2016.

7 σχόλια:

  1. Μπράβο στην δυνατη δημοτικη αρχη
    Η ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε τελειως αλλου...τι ειναι αυτα που γραφετε καμια σχεση-απλα ο δημαρχος ηρθε να δει τις εργασειες που γινανε στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μπραβο απο τη Λαγγαδια που παει?3 χρονια τιεχει γινει στην περιοχη Περικλεια Λαγγαδια? Λιγα μετρα αυλακι στην πλατεια της λαγγαδιας.στο νηπιαγωγειο που στελνουμε τα παιδια μας οι σοβαδες πεφτουν απο τα ταβανια ε και καναμε σκεπες στ αποδυτηρια γηπεδων κωνσταντιας κ φιλωτειας.Α εθνικη!!!προσγειωθητε καλυτερα εκει λαγγαδια και περιξ.ο δημαρχος ειναι αλλου.απορω πως δεν το καταλαβατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΛΗ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΘΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ

      Διαγραφή

  4. Απάντηση στον Ανώνυμος4 Μαΐου 2017 - 9:51 μ.μ.

    Πονηρούλη , από πότε ένας δήμαρχος πηγαίνει μόνος του , χωρίς κανέναν από την τεχνική υπηρεσία ή τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο πηγαίνει να δει αν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες;
    Ποιους νομίζετε ότι δουλεύετε; Είναι φως φανάρι τι πήγε να κάνει .
    Νομίζει ότι έχει ακόμα επιρροές ο κουτοπόνηρος; Απλά ο κτηνίατρος είναι η «Αλεπού»


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΛΕΠΟΓΛΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)