Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Παίρνουν αποστάσεις από τον Σίμο Σωτηριάδη

 
ΤΩΡΑ  ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ . 

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
 ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ



.



Μετά τις συνεχείς γελοιοποιήσεις στο θέμα της εκλογής προέδρου στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας ,τις  παράνομες αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης ,που αγνόησε τον νόμο, κάνοντας πολιτικά χατίρια  και …θυμήθηκε μια  ανόητη εγκύκλιο που κρίθηκε  αρμοδίως  ότι δεν ισχύει , η κατάσταση στο στρατόπεδο του Δημάρχου   Αλμωπίας πλέον  δεν είναι και η καλύτερη.
Πρώτα για τον Σίμο Σωτηριάδη που καταλαβαίνει πλέον όλο και περισσότερο κάθε μέρα την ολοκληρωτική του πολιτική απαξίωση μέσα στην κοινωνία. Μπορεί να εγκλωβίστηκε σε ανόητες και αδιέξοδες διαδικασίες και από εγωισμό να υποστηρίζει πράγματα που δεν πιστεύει ούτε και ο ίδιος , έχει όμως τον  «κοινό νου» να καταλάβει  ότι   δεν μπορεί να πείσει κανέναν πως  όλα όσα έγιναν  είναι λογικά, νόμιμα  και προπαντός Δημοκρατικά.Και ούτε τον τιμούν προσωπικά.
Απλά πλέον αναζητεί τον κατάλληλο χρόνο για να περισώσει ,ότι μπορεί , να περισωθεί.
Οι εναπομείναντες πιστοί  στον Δήμαρχο  σύμβουλοι , έχουν αρχίσει , πρώτα στο κοντινό τους περιβάλλον  και σιγά-σιγά δημόσια να διαχωρίζουν την θέση του από τον Σίμο Σωτηριάδη . Ορισμένοι μάλιστα , τον « στολίζουν» σαν  Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μιλώντας απαξιωτικά , κάτι που μάλλον δεν δικαιούνται να κάνουν .
 Οι πιο προσγειωμένοι αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν κανένα πολιτικό όφελος  από την παρουσία  του στον συνδυασμό  και κοιτάνε τώρα μόνο την πάρτη τους. Οι πιο προσγειωμένοι δε ,αρχίζουν να κάνουν προσωπική πολιτική ,για  να δημιουργούν  ψηφοθηρικές σχέσεις και να ωφεληθούν συμμετέχοντας σε άλλους συνδυασμούς στις ερχόμενες εκλογές.
Αυτά τα γνωρίζει ή τα αντιλαμβάνεται ο Δήμαρχος , αλλά δεν μπορεί να συμμαζέψει τίποτα.
Έτσι στο εξής μέχρι το τέλος της θητείας του  θα συνεχίσει πλέον σε μια υποχρεωτική συμβίωση και όσο αντέξει.
Όσο αντέξει όμως θα συνεχίσει και ο Σίμος Σωτηριάδης . Διότι γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν μπορούν εσαεί να «παίρνουν» αποφάσεις μαϊμού και να είναι πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου , με ότι πιο αντιδημοκρατικό εφαρμόστηκε. Παρά τις δημόσιες κορώνες και φανφάρες που διατυπώνει στο δημοτικό συμβούλιο, γνωρίζει ότι η θητεία έχει πολύ περιορισμένη ημερομηνία λήξης .

 Οι διάφορες εγκύκλιοι τελειώνουν . 

Οι ευρηματικές αναρμοδιότητες των επιτροπών τελειώνουν και αυτές .

Η ώρα  της αλήθειας και της δικαιοσύνης ζυγώνει .

. Για αυτό και δεν πανηγύρισε με την μη απόφαση της επιτροπής του άρθρου  152, με την οποία γελάει ολόκληρη η χώρα. Πανηγύρισαν  όμως έστω και συγκρατημένα, αλλά πολύ  προκλητικά άλλοι ,για να τον εκθέσουν .
Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα προλάβει να την «κοπανήσει» έγκαιρα δια της παραιτήσεως , πριν τον απαξιώσουν και γελοιοποιήσουν  και άλλο οι συνοδοιπόροι του ,ή όχι.


9 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΞΕΧΑΡΒΑΛΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ (ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΕΙ) ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΣΒΥΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ , ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, Ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ .....

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΠΩΝΥΜΩΣ..ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    3. 12:52 του εκανες τα μουτρα κρεας. εσυ μιλας για απειλή; που ευθέως τον απειλείς με εγκλεισμό και φίμωση; ενα ειναι σιγουρο οτι σε πονάει πολύ η σκληρη του πεννα, αλλοιώς δεν θα σε απασχολούσε. Οσο για τα χαρακτηριστικά του, που δεν σου αρεσουν, μηπως σου ζήτησε να τον παντρευτείς; Οσο για την αναμενώμενη απόφαση, αν ακυρώνει την ¨εκλογή¨ του, άραγε θα επιστρέψει τους μισθούς;

      Διαγραφή
    4. ΠΕΤΡΟ ΣΑΜΑΝΤΗ ΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 12.52?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ Γ.......ΕΣ ΚΑΛΑ?ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙ......ΙΑ ΑΓΑΠΗ.

      Διαγραφή
    5. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΑΜΑΝΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή
  2. Φαγητο εχει; Τα υπολοιπα περιττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωτηριάδη η θέση του προέδρου ειναι κατηλειμμένη ? έχεις την ψευδαίσθηση ότι σε θέλει ο κόσμος? ουδεμία σχέση.Αποσύρσου με τιμή και δόξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΝΔΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ {ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ} ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ"ΟΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)