Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

« ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ»



               

 Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. να παραστούν στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στη λουτρόπολη Κυλλήνης Πελοποννήσου στις 27-28.9.2014 στο ξενοδοχείο της Λουτρόπολης.
H ώρα της συνεδρίασης θα αποφασιστεί από το προεδρείο σύμφωνα με τις ανάγκες της επίσκεψης και την παραχώρηση χώρου για τη συνεδρίαση  από το ξενοδοχείο που μας φιλοξενεί  τη συνεδρίαση για δυο ημέρες.


 1ον Ενημέρωση από το προεδρείο προς τους παράγοντες της λουτρόπολης αν το επιθυμούν σχετικά με τους στόχους του συλλόγου και τους αγώνες που κάνει εδώ και 10 χρόνια και που αφορά την ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού μας τουρισμού και όχι μόνο.

2ον Ενημέρωση από τους εκπροσώπους της λουτρόπολης και το προσωπικό του για τον τρόπο λειτουργίας της λουτρόπολης.
Πρόταση για το αν η λουτρόπολη μπορεί να λειτουργεί όλο το χρόνο. Επίσης αν υπάρχει στην αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού σχετικά με το θέμα της  αναγνώρισης της ιαματικής πηγής.

3ον Επίσκεψη των μελών του Δ.Σ. στις εγκαταστάσεις των λουτρών και πρόγραμμα για δυο μπάνια των μελών στη λουτρόπολη Σάββατο μετά της 6 μ μ. και Κυριακή ώρα 10 π.μ.  
4ον Ερώτηση από μέλη του κοινοβουλίου σχετικά με την πρωτοβάθμια περίθαλψη  και απάντηση του Υπουργού Υγείας.

5ον Απόφαση του Δ.Σ. για ένταξη 5 νέων μελών στο δυναμικό του συλλόγου μας με 1ον τον Δήμαρχο του Δήμου Αλμωπίας κύριο Μπίνο

6ον Πρόταση για έκδοση εντύπου του συλλόγου και απάντηση δυο τυπογραφείων για το όλο κόστος αυτού του εντύπου. Επίσης επιστολές για χρηματοδότηση από 3 φορείς που μέχρι σήμερα δεν έχουμε απάντηση

7ον Επίσκεψη στην λουτρόπολη Καϊάφα που απέχουν από την Κυλλήνη 70 χιλιόμετρα, ενημερώθηκε ο διευθυντής της λουτρόπολης 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστασιάδης  Ανέστης                   Θεσσαλονίκη 24.9.2014 
         6948948426

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)