Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Φτηνή πολιτική με φόντο την φιλοξένια



Ξεσπαθώνουν οι θιασώτες της ανεπάρκειας, της υποκρισίας και της  "δήθεν" νοικοκυροσύνης με φόντο την μη συμμετοχή της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ στη φετινή Φιλοξένια.


Ξέχασαν πολύ γρήγορα ότι η πρώην Δημοτική αρχή συμετείχε στον τρίτο χρόνο της θητείας της. Πως θα μπορούσε άραγε η δημοτική αρχή μέσα σε ένα μήνα να προετοιμαστεί;
Προφανώς όμως οι θιασώτες της δήθεν ανάπτυξης και προβολής τα αποσιωπούν έντεχνα. Άλλωστε συμμετέχει η Περιφερειακή ενότητα και ένα μεγάλο κομμάτι μπορεί να καλυφθεί. Είναι προτιμότερο τα χρήματα που θα έδινε για την συμμετοχή στην έκθεση , έναν θεσμό που γίνεται τελικά για να γίνεται , να τα χρησιμοποιήσει για μια πιο ουσιαστική και αποτελεσματική διαφημιστική καμπάνια.  
Επι τέλους αυτή η ελάχιστη οργανωμένη μειοψηφία , πρέπει να πάρει τα μαθήματά της. Δεν κάνει πλέον κουμάντο σε βάρος των , Λουτρών , της ευρύτερης περιοχής και γενικά της Αλμωπίας.
Μπράβο στην Διοίκηση που μέτρησε την ουσία και όχι σκοπιμότητες και πεταμένα λεφτά . Οσο για τους δήθεν επιχειρηματίες που διαμαρτύρονται , μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση από τα συλλογικά τους όργανα , ούτε και μια επώνυμη από επιχειρηματία.

5 σχόλια:

  1. αδικα γλειφεις.εσυ ειδικα,εχεις νοιωσει στο πετσι σου τι σημαινει Δ Ε Ξ Ι Α .το ξερεις καλυτερα απο ολους,οτι εκτος του οτι δεν σε εμπιστευονται,δεν θελουν να σε βλεπουν,ουτε ζωγραφιστο.καλο ταξειδι,φιλε πετρο,στο δρομο της αρετης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Π.Ε.Π. είναι ικανότατη για να εξυπηρετήσει την προβολή των Λουτρών στη Φιλοξένια (μια έκθεση με ελάχιστη αίγλη πλέον).
    Και, τι να προωθήσουν από τα Λουτρά άλλωστε; Αφού δεν άφησαν τίποτα όρθιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ανάγκη έχουν από διαφήμιση τα Λουτρά; Αφού ο μέγας ζαχαροπλάστης διαλαλεί πως αυτός έφερε τον κόσμο στα λουτρά, το ίδιο κι ο μέγας ξενοδόχος κι όποιον σουβλατζή να ρωτήσεις εκεί, το ίδιο θα σου πει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν από τέσσερα χρόνια η τότε διοίκηση έδινε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου των Λουτρών το Σαββατοκύριακο σε μία πρωινή εκπομπή για κλήρωση και η περιοχή διαφημιζόταν για όλη την εβδομάδα από την εκπομπή μήπως αυτό είναι μια καλά σκέψη για σχεδόν ανέξοδη διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)