Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσαςο Βασίλης Δημητριάδης



 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ KIΝΗΣΗ
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ »
(προσωρινός τίτλος)



Συναντήθηκε την Κυριακή 9-3-2014 και ώρα 6μμ η 16μελής Συντονιστική Επιτροπή της Νέας Δημοτικής Κίνησης.
Μετά από αναλυτική συζήτηση, η Συντονιστική Επιτροπή αποδέχθηκε την υποψηφιότητα του Εκπαιδευτικού Δημητριάδη Βασίλη ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης και υποψηφίου Δημάρχου.
Ο επικεφαλής , η βασική ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων ,ο τίτλος του συνδυασμού και οι βασικές αρχές του προγράμματος , θα επικυρωθούν στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης που θα γίνει την Τετάρτη 1-3-2014 και ώρα 7.30μμ στο Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών .
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

4 σχόλια:

  1. ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...............................ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ..........ΜΕ ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ........ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ..........ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που δε σκέφτονται όλοι σαν κι εσάς και υπάρχουν ακόμα έντιμοι άνθρωποι. Μπράβο στην κίνηση, καλό αγώνα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. file 2:38 έχει δίκιο ο 8:47, ας βάλει τουλάχιστον μιά φωτο του να τον γνωρίσουμε κ εμείς οι ψηφοφόροι μήπως και τον επιλέξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)