Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Κορίτσια ,ψυχραιμία! Δεν κινδυνεύει ούτε μια τρίχα από τον… Μπάρκουλη σας



 


Ξενύχτησαν τα καημένα  και έκλαψαν με αναφιλητά , γιατί κάποιοι κακοί κυνηγάν το πριγκιπόπουλο της καρδιάς τους που θέλει να κυβερνήσει αυτό τον τόπο.
Μετά σκέφθηκαν και έκαναν ολόκληρη νομική διατριβή και την έστειλαν ως απάντηση –απειλή. Να πως την διατυπώνουν :



Δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση. Στοιχεία θεμελίωσης των αδικημάτων αυτών. Εννοια γεγονότος. Περιπτώσεις και προϋποθέσεις υπαγωγής αξιολογικών κρίσεων στην έννοια του γεγονότος. Ειδικός σκοπός εξύβρισης. Έννοια. Επιστολές δημοσιευμένες σε περιοδικό Δημοτικής Επιχείρησης με ψευδή δυσφμημιστικά γεγονότα. Ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση λόγω υποβολής έγκλησης με συκοφαντικό περιεχόμενο. Προσβολή προσωπικότητας. Περιστατικά. Χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης. Πολιτική δικονομία. Σώρευση αιτημάτων για διαφορές υπαγόμενες σε διαφορετικές διαδικασίες (εργατικών διαφορών για τη διαφορά από το δημοσίευμα στον τύπο – τακτική για την άλλη διαφορά από την υποβολή της έγκλησης). Χωρισμός των αιτημάτων.

Αριθμός αποφάσεως 6369/2013
ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τι θέλετε να πείτε κοριτσόπουλα; Πες το απλά και κατανοητά .Την Αλμωπία θέλετε να κυβερνήσετε ή να κάνετε επίδειξη στον Άρειο Πάγο;
Και με την ευκαιρία . Δεν μας  πτοούν ούτε οι έμμεσες ούτε οι άμεσες απειλές. Αυτά εκεί που περνάνε . Το μάθατε όλοι το παραμύθι. Με την πρώτη απλή κριτική απειλείτε με μηνύσεις ή προσπαθείτε να μας κατατάξατε στην κατηγορία των νταβατζήδων και των εκβιαστών . Ακόμα συνδυασμό δεν κάνατε και αρχίσατε τις απειλές . Δηλαδή αν πάρετε την εξουσία στα χέρια σας θα αρχίσετε να σφάζετε; Μήπως τόσα χρόνια υπάρχουμε χάρη σε σας και δεν το ξέρουμε; Μπορεί να ξέρετε την γνωστή τακτική σας . Να βουλώνετε στόματα με λεφτά. Δεν περνάνε όμως παντού.
Μάθατε και απομάθατε και θα τσουβαλιάζετε τους πάντες και τα πάντα στο ίδιο σακί. Εμείς , όσο μας δίνει δύναμη ο κόσμος , θα ασκούμε κριτική και θα γράφουμε . Αν δεν είστε ικανοί να αντέχετε την δημόσια κριτική για τα δημόσια λόγια  ή έργα σας ( ή και μη έργα) τότε καλά θα κάνετε να απολαύσετε τα λεφτουδάκια σας και τις ιδέες σε άλλα , ιδιωτικά σπορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)