Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Έρχονται νέες μπόρες για τον Δήμαρχο Αλμωπίας



Λίγες μέρες μετά τις δημόσιες εξαγγελίες του Δημάρχου Αλμωπίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ότι θα προστατεύσει 
τους αιρετούς και τις οικογένειες τους από ευτελισμούς, μηδενισμούς και καταρράκωση της προσωπικότητας τους, από τα ΜΜΕ.  σύντομα  θα κληθεί  να το κάνει στη  πράξη, ή να οπισθοχωρήσει  όπως-όπως. 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ετοιμάζονται να δημοσιοποιηθούν έγγραφα –ντοκουμέντα  που φέρουν Αντιδήμαρχο και την  σύζυγό του που κατέχει πόστο στον Δήμο , να εμπλέκονται σε περίεργες επιδοτήσεις καλαμποκιών  που δήθεν καλλιέργησαν προ δεκαετίας και να εισπράττουν υψηλά ποσά.  

7 σχόλια:

  1. Πέτρο ακόμη δεν έχει βγει τίποτα από τα συρτάρια , αλλά αν θυμάμαι καλά κάποιος έγραψε ότι τα παλιά χαρτιά πάνε για ανακύκλωση ,έχει δίκαιο παράγουν όμως καινούργιο χαρτί που είναι ποιό ανθεκτικό και μυρωδάτο.Πέτρο έχει ο καιρός γυρίσματα ,οι απειλές και οι φοβέρες ανοίκουν σε άλλες εποχές .Περιμένω Πέτρο τα χαρτάκια σου .Να ξέρεις όμως ότι τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ βγαίνουν ΝΥΧΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτρο περιμένουμε το καινούργιο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ να δούμε αν οι Δημοτικοί άρχοντες γίνανε πιό πΛουσιοι απ΄όταν μπήκαν στον ΔΗΜΟ. Θα γελάσουμε πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναφέρομαι στον 3.09 που αναφέρει για χαρτιά και Φαντάσματα . Αν όντως υπάρχουν χαρτιά που φανερώνουν εμπλοκή του Ζεύγους σε παράνομες επιδοτήσεις καλό θα είναι να πάρει θέση ο Κος Δήμαρχος που είναι υπερασπιστής της νομιμότητας και της προστασίας των συμβούλων του από ευτελισμούς και καταρράκωση των προσωπικοτήτων τους αυτών και των οικογενειών τους . Μπράβο Δήμαρχε είσαι μπροστάρης .Κάντο πράξη μετά από τα δημοσιεύματα που θα ακολουθήσουν σε λίγο τόσο στον έντυπο και ηλεκτρονικά μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ . ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΝΑΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ (ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κεραυνοι ποτε θα ελθουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ .ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΘΩΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ.ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 9.33 οι κεραυνοί ερχονται συνήθως μετά τις αστραπές. Πρωτα Αστράφτει και μετά βροντάει.Θα είναι όλη η απόλαυση μόλις έρθουν τα στοιχεία.Προβλέπονται λιποθυμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)