Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Δεν εγκρίνεται η απόφαση του Δήμου Αλμωπίας για τον διπλασιασμό αρδευτικών τελών




Να κερδίσει χρόνο ,προσπαθεί η πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας , προκειμένου να δρομολογήσει με το μικρότερο πολιτικό κόστος , την μη έγκριση της απόφασης που πήρε τον Δεκέμβριο του 2015 για τον διπλασιασμό των αρδευτικών τελών με  νερό φυσικής ροής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια , έχει ζητήσει πρόσθετα στοιχεία  για να προχωρήσει, αλλά από την πλευρά του Δήμου δεν αποστέλλονται γιατί δεν υπάρχουν .
Συνεπώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Σωτηριάδης , όταν ρωτήθηκε από τον Δ. Πασόη , για την τύχη της απόφασης , δεν απάντησε με ειλικρίνεια , αναφέροντας απλά ότι ακόμα δεν έχει φτάσει στον Δήμο η έγκρισή της.
Το πρόβλημα της πλειοψηφίας είναι η δικαίωση του Χρήστου Χουρσόγλου που ήταν αντίθετος , αλλά δικαιώνεται και στις επισημάνσεις που έκανε κατά καιρούς για απειρία αλλά και ολιγωρίες δημοτικών συμβούλων που κατέχουν πόστα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία του Δήμου , μεθοδεύει να επαναφέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο αίτημα  της Συντονιστικής Επιτροπής  Αγροτών του μπλόκου  της Αψάλου , για κατάργηση της αύξησης.
Για να μην φανεί όμως ότι ηττάται πολιτικά δεν αποκλείεται να προτείνει αύξηση στο μισό από αυτό που είχε προτείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)