Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Συντονισμένες επιθέσεις κατά των Λουτρών Πόζαρ



Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τα Λουτρά Πόζαρ. Το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα που χρησιμοποιούνται.

Όλα τα υπόλοιπα  είναι ζήτημα χρόνου , για το πότε θα χρησιμοποιηθούν . Παρά την οικονομική κρίση και παρά τα προβλήματα δυσλειτουργίας που πράγματι υπάρχουν μέχρι ένα βαθμό , τα Λουτρά Πόζαρ παραμένουν η πρώτη και κυρίαρχη λουτρόπολη της Ελλάδας και των Βαλκανίων .Μακράν όλων των υπόλοιπως , τουλάχιστον της Ελάδας.
Μέσα από ένα δήθεν αθώο δημοσιέυμα , που επικαλείται μια φαινομενική κατάσταση, επιχειρείται μια άνευ προηγουμένου δυσφήμιση και λασπολογία , που μόνο  στόχο έχει την απομάκρυνση των επισκεπτών από την περιοχή. Οι όψιμοι σωτήρες , που μόνο ευνοϊκή  (μέχρι προκλητικού σημείου) μεταχείριση έχουν, επιχειρούν να ισοπεδώσουν τα πάντα. Προφανώς για να εξυπηρετήσουν  τα συμφέροντα ανταγωνιστών . Αυτή τη φορά μπαίνει στο στόχαστρο το αναψυκτήριο των Λουτρών , μία από τις ναυαρχίδες της περιοχής.
Αντί να ασκείται κριτική για το καθεστώς λειτουργίας των λουτροπόλεων  που επιβάλλει το κράτος και ο  απαράδεκτος  τρόπος πρόσληψης το προσωπικού , επιχειρείται η απόδοση ευθυνών μάλλον αλλού και όχι στην ρίζα του κακού .
Τόσο μίσος  και φθόνος για το σημαντικότερο τουριστικό  κομμάτι της περιοχής είχαμε χρόνια να …γευτούμε. Αναβιώνουν  οι αλήστου μνήμης  πολέμιοι της ανάπτυξης και της προόδου της περιοχής. Και το δυστύχημα είναι ότι έχουν την βοήθεια ελαχίστων τοπικών παραγόντων . 

(Να τους χαίρεται ο Σύλογος Νέων Λουτρκίου τέτοιους συνεργάτες. Το δεν ξέρω, δεν άκουσα δεν είδα , δεν αποτελεί  πάντοτε άλλοθι. ) 



ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 




Λουτρά: Το αναψυκτήριο, οι απαράδεκτοι βυσματούχοι και το μπάχαλο!

Είναι απόλυτα λογικό βέβαια αυτό που συμβαίνει, καθώς δεν υπάρχει αφεντικό

Αυτό που συμβαίνει στο αναψυκτήριο των Λουτρών θα πρέπει να προσβάλει όλους τους Αλμωπείς.

Ένα απίστευτο μπάχαλο, με υπαλλήλους που βαριούνται να δουλέψουν, μιας και έχουν βολευτεί με μέσο και όχι με τον ιδρώτα τους. Δυστυχώς κάποιοι δεν εκτιμούν τα χρήματα που παίρνουν από τη Δημοτική Επιχείρηση, δυσφημώντας με τον χειρότερο τρόπο την περιοχή μας.

Τα παράπονα των επισκεπτών, αλλά και συμπολιτών μας, είναι πολύ μεγάλα, μιας και το αναψυκτήριο το οποίο χαρίζει πολύ μεγάλα έσοδα στην Επιχείρηση και κατ’ επέκταση στον Δήμο μας, λειτουργεί με άθλιες συνθήκες εξυπηρέτησης. Έτσι, βλέπουμε υπαλλήλους όχι μόνο να μη δουλεύουν, αλλά να προκαλούν κιόλας.

Είναι απόλυτα λογικό βέβαια αυτό που συμβαίνει, καθώς δεν υπάρχει αφεντικό. Εσείς έχετε δει κανένα μαγαζί να λειτουργεί χωρίς αφεντικό;

Ξοδεύονται τόσα χρήματα για βυσματικές θέσεις και δεν σκέφτηκε κανείς να τοποθετήσει ένα άτομο σωστό στη θέση του επιβλέποντα του προσωπικού.

Όλη αυτή η κατάσταση θα πρέπει να προβληματίσει κυρίως τους κατοίκους του Λουτρακίου, οι οποίοι έχουν επενδύσει πολλά στον τόπο μας, ώστε να σταματήσει αυτή η άθλια κατάσταση.

Είναι πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ αυτό που γίνεται!




11 σχόλια:

  1. αναρωτήθηκες γιατι δεν έχεις σχόλια;ή αμφισβητείς οτι κάποια άτομα προκαλούν καθήμενοι! ο ένας παίρνει παραγγελίες και οι άλλοι κουβαλάν υπάρχει κανείς υπεύθυνος να συγκρίνει το ταμείο του κάθε σερβιτόρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ,ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG,MONO TYXAIO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜ.ΑΡΧΗΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΟ.Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. UPEUTHINOS HTAN O TZEKOS .POTE DEN HTAN EKEI. PROTOMAGIA KAI PASXA HRTHE OPOS KAI O IOANNIDHS TO APOGEUMA.DEN ELEGXAN KATHOLOU.EIDIKA MIA KOPELIA POU THOULEUE EKANE KOUMANTO.O KOSMOS HTHELE NA PARAGEILEI KAI OI UPALLHLOI EPAIZAN XARTAKIA. AKOUSA ATOMA POU DOULEUAN APO ALLA XORIA TAEGANE TON DIEUTHUNTH STON PROEDRO KAI STON DHMARXO.FAINETAI APO TO ENA AYTI EMPAINAN KAI APO TO ALLO EVGAINAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EINAI ALHTHHEIA.DOULEUA KAI GO EKEI .H XANTHIA MPAR GOUMAN FONAZE SE OLOUS.MALISTA EVLEPA POS FOVONTOUSTAN NA MILHSOUN TA GARSONIA .ISOS EPEIDH HTAN APO TO LOUTRAKI. OI KATHARISTRIES PANTOS DOULEUAN AP OLOUS PIO POLU.KAI EPAIRNAN TA PIO LIGA SE SXESH ME TA GARSONIA.KAI KATI ALLO.KANENAS DEN EGRAPSE OTI H XANTHIA KAI NOMIZO AKOMH DYO H TRIA ATOMA EKRUVAN TIS KARTES POU KTYPOUSAN STA DOULAPIA GIATI HTAN NEOI AGROTES KAI DOULEUAN SXXEDON OLO TON XRONO.POS PLHRONONTOUSTAN DEN GNORIZO.MALLON H STA MAYRA H STO ONOMA ALLOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΣΑΜΑΝΔΗΣ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  5. Ο "κύριος" που έγραψε το παραπάνω δημοσίευμα..έγινε στα 25 του δημοσιογράφος!Και δε φτάνει μόνο αυτό, δηλαδή ό,τι το παίζει κάποιος, μιλάει μόνο υπέρ του Δημήτρη Μπίνου και κατά Πασή και Σηφάκη σε τοπικό επίπεδο..Ακόμη, σε εθνικό επίπεδο ό,τι κάνει ο Σύριζα είναι κακό, αλλά ό,τι μαλακία κάνει η ΝΔ είναι οκ..Επίσης, προωθεί μόνο τα ποντιακά πανηγύρια και γράφει θετικά σχόλια γι' αυτά!
    Έλεος βρε αγόρι μου..χαλάρωσε και άσε τις συμβουλές της μαμάς και του μπαμπά!κάνε και κάτι μόνος σου..Διάβασε λίγο παραπάνω, ενημερώσου και μετά γράφεις και άρθρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνουμε ρε σαμάνδη. κάποιοι μπήκαν από μικροί στο επάγγελμα γιατι αγαπούν αυτό που κάνουν. δεν ήταν ολοι σαν και σενα που εφυγεσ απο την αστυνομια και εγινεσ στα γεραματα δημοσιογραφοσ.

      Διαγραφή
    2. den einai 25 samanti. pio mikros einai kai AXIOS. to antitheto apo sena diladi. kali katrakyla!

      Διαγραφή
  6. τα παιδιά που δουλεύουν στα Λουτρά είναι παιδιά που πασχίζουν για το μεροκάματο!!!!!!!!αυτός που έγραψε το άρθρο μάλλον δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του!!!!!!ας αφήσει τις μαλακίες και ας ασχοληθεί με το δεξιό blog του!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AN DEN TO ANALAVEI IDIOTHS TO ANAPSYKTHRIO POTE DEN THA EXEI ESODTHA PREPEI NA ALLAXOUN TIS ORES POU PIANOUN DOULEIA.TO PROI MEXRI TIS 10P.M. FTANEI.OXI POU PIANOUN ANA MIA ORA DOULEIA KAI FEUGOUN OTAN EXEI KOSMO KAI DEN PROLAVAINOUN TA ALLA GARSONIA KAI MPAINOUN MESA STO MPAR KAI OI KATHARISTRIES KAI PSHNOUN TA TOST POU EXOUN FTIAXEI AYTES TO PROI DINOUN POTA KAI BAZOUN PAGOTA.AS TO DIAPSEYSEI KAPOIOS AN NOMIZEI OTI EINAI PSEMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση Π. Σαμάνδη
    Ευτυχώς είναι μικρός ο τόπος και γνωριζόμαστε. Εγώ πάντα γράφω επώνυμα και όχι ανώνυμα , σαν κοτούλες όπως εσείς. Με την δημοσιογραφία ασχολούμαι από 15 χρονών και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αυτό όμως λίγη σημασία έχει.. Εμείς μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε για τον εαυτό μας . Το ζητούμενο είναι τι λένε οι άλλοι για μας.
    Φυσικά δεν περιμένουμε από εσάς τα εύσημα για να συνεχίσουμε …να ζούμε Και εάν έχετε παρατηρήσει αγαπητά μου κοτόπουλα , άλλοι γράφουν τα σχόλια.
    Εδώ περνάνε όλα τα σχόλια , εκτός από τα άνανδρα και πολύ προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν συνήθως τρίτους. Όσα αφορούν εμάς , παρά την ανωνυμία τους, την ανανδρία τους, την προστυχιά και βρωμιά τους, περνάνε όλα . Να δω άλλοι έχουν τα κότσια να κάνουν κάτι τέτοιο .
    Όπως θα διαπιστώσατε , αγαπητά κατευθυνόμενα πετεινά του ουρανού ,
    ασχολούμαστε με την δουλειά μας. Μακάρι να υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι και γνώση για να ασχολούνται με την πραγματική ενημέρωση και όχι μόνο. Διότι θέλει πολύ χρόνο , που εσείς δεν είστε σε θέση να διαθέσετε για το κοινωνικό σύνολο. Διότι μια ζωή μάθατε να παίρνετε και να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας και από μίνι φούστες ιερόδουλων , που έχουν μεγαλύτερη αξία από εσάς . Εννοώ τις φούστες. Διότι οι ιερόδουλες είναι βέβαιο ότι προσφέρουν πιο χρήσιμες υπηρεσίες από εσάς και είναι κατά πολύ αξιότερες σας.
    Αφήστε λοιπόν τα κυρακατινίστικα και εάν αντέχετε μιλήστε και γράψτε επώνυμα, άκαπνοι κριτές του γλυκού νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)