Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

“H Ενδοδοντική Θεραπεία Σήμερα”.



Ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας με θέμα




Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών με επιτυχία η Ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας με θέμα “H Ενδοδοντική Θεραπεία Σήμερα”.
Οι ομιλητές Ν. Οικονομίδης, Γ. Μικρογεώργης και Κ. Σώρος που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ανέλυσαν όλα τα νέα δεδομένα για την ενδοδοντική θεραπεία και ακολούθησε πρακτικό σεμινάριο πάνω στη μηχανοκίνητη χημικομηχανική επεξεργασία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Πέλλας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ομιλητές Οικονομίδη Νικόλαο, Αναπληρωτή Καθηγητή Ενδοδοντολογίας στο Α.Π.Θ., Μικρογεώργη Γεώργιο, Λέκτωρ του Εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας του Α.Π.Θ. και Σώρο Κωνσταντίνο, Οδοντίατρο – Ενδοδοντιστή απόφοιτο του Α.Π.Θ..
Ευχαριστούμε επίσης, τον Δήμαρχο κ. Γρ. Στάμκο για την παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου, τις εταιρείες ‘’Οδοντιατρικά Εμμανουήλ Π. Αποστολίδη & ΣΙΑ Ο.Ε.’’ και ‘’PlacControl Προϊόντα Στοματικής Υγιεινής’’ για την ευγενική χορηγία τους και ιδιαίτερα τους συνάδελφους μας τόσο από το Νομό μας όσο και από τους όμορους νομούς που παρευρέθηκαν σε αυτήν την τόσο ενδιαφέρουσα εκδήλωση.



Εκ μέρους του Δ.Σ.


Η Πρόεδρος                                                                  Ο Γεν. Γραμματέας


   Μπόσνα Πετρούλα                                                  Σταλίκας Μιλτιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)