Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Δημήτρη Μπίνου με προέδρους τοπικών κοινοτήτων









Με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας.
Το θέμα που τους απασχόλησε ήταν η διαδικασία της γνωστοποίησης των προβλημάτων στον Δήμο στους αρμόδιους αντιδημάρχους και υπηρεσίες . Ο Δ. Μπίνος επανέλαβε ότι εξελέγη Δήμαρχος , όλων και όλα τα χωριά θα αντιμετωπίζονται επί ίσοις όροις  Αναφέρθηκε  ,όπως και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι σε μία σειρά αντικειμενικών προβλημάτων ,τα οποία σιγά –σιγά ξεπερνιούνται. Ζήτησαν λίγη πίστωση χρόνου μέχρι να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος των ολιγωριών της προηγούμενης Διοίκησης και του κενού εξουσίας που μεσολάβησε από τις εκλογές μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων τους.
Παράλληλα ζήτησαν ειλικρινή και αμοιβαία συνεργασία ώστε να λύνονται τα διάφορα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Δήμος είναι διατεθειμένος να χορηγήσει μια παγία προκαταβολή στους προέδρους ώστε να αντιμετωπίζουν μικρά καθημερινά προβλήματα που τυχόν θα δημιουργούνται.
Σύντομα , όπως είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Σίμος Σωτηριάδης θα διανεμηθεί είδικό έντυπο στους προέδρους με τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές τους. Τους έκανε ακόμα γνωστό ότι το γραφείο του προέδρου, είναι και δικό τους.
Οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Μπάτσης, Γιώργος Τσιμτσιρίδης, Γιάννης Κετικίδης και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ και σχολικών επιτροπών Χρήστος Γεωργίουαναφέρθηκαν σε θέματα της αρμοδιότητάς τους.
Από την πλευρά των προέδρων τέθηκαν αρκετές ερωτήσεις ,ενώ μετέφεραν και διάφορα επείγοντα προβλήματα που έχουν προκύψει .








9 σχόλια:

  1. Επιτελους κατι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιποτα δεν γινετε και αυτοι τα ιδιια κανουν ακομα δεν βγηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χορτα τα ειδες που καθαρισαν? Τα σκουπιδια?

      Διαγραφή
  3. Α ρε Σωτηριαδη μεγαλεια !Ο δημαρχος χανεται διπλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δουλεψτε κ εθελοντικά,μην περιμέντε βοηθεια από πουθενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπινακο σηκω και φυγε ετδι κι αλλιως ο Σωτηριάδηε κάνει κουμάντο. Έβαλε και το Ζαχαριάδη στη ΔΕΥΑ τώρα. .. Το συνδικάτο της ΧΡΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι ακριβως!Οδιακαεις ποθος του Σωτηριαδη ελπληρωθηκε..αυτοι που τον ψιφησαν ας καμαρωνουν που τον βλεπουν στην κορυφη ....θα ερθει ομως και η κατηφορα που θα παει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο διακαεις ποθος του Σωτηριαδη για τα ψηλα εδρανα εκπληρωθηκε....αλλα δεν πηραζει τωρα ας χερεται με αυτους που τον στηριξαν και τους κοροιδευβαι ως το τελος....θα ερθει και η κατηφορα Σιμο και τοτε θα γελαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)