Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Όχι χόρτα και μπάζα στους κάδους απορριμμάτων



 


Έκκληση απευθύνει προς τους πολίτες ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας  Χρήστος Μπάτσης να μη ρίχνουν στους κάδους

χόρτα κλαδιά και μπάζα.


Κάνει γνωστό σε όλους  τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, ότι απαγορεύεται αυστηρά η τοποθέτηση κλαδιών, χόρτων και μπαζών εντός των κάδων απορριμμάτων και των κάδων ανακύκλωσης. Τέτοιες ενέργειες δυσχεράνουν ακόμα περισσότερο το έργο του Τμήματος Καθαριότητας, το οποίο καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για έναν καθαρό Δήμο.
Επίσης, παρακαλεί τους καταστηματάρχες να τοποθετούν τα χαρτοκούτια στους κάδους, αφού πρώτα τα συμπτύξουν, ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο.
Ο Χ. Μπάτσης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ζητά την κατανόηση των πολιτών για τα προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας, τα οποία οφείλονται κυρίως στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή και δεσμεύεται να αλλάξει άμεσα η εικόνα της Αλμωπίας σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
 «Οι πολίτες έχουν απόλυτο δίκαιο όταν φωνάζουν και ζητούν έναν καθαρό Δήμο, όμως θα πρέπει να κατανοήσουν ότι όλα αυτά που δεν έγιναν κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης Δημοτικής Περιόδου, δεν μπορούν να γίνουν σε ένα μήνα», αναφέρει  χαρακτηριστικά.

2 σχόλια:

  1. Απαγορεύονται , και σωστά ,στους κάδους τα κλαδιά ,τα μπάζα και τα χόρτα. Δε βλέπω όμως που επιτρέπονται. Αν κάνετε μια βόλτα περιμετρικά της Αριδαίας , θα νιώσετε ότι βολτάρετε στον ΧΥΤΑ Αλμωπίας. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πείσει και τους συγχωριανούς του να μην βρωμίζουν με σκουπίδια το ποτάμι στους Προμάχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)