Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΣΧΟΛΙΟ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» για ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ με το ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ




ΣΧΟΛΙΟ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» για ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ                            ΣΧΕΤΙΚΟ με το ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

     Αντιλαμβανόμαστε το χιουμοριστικό χαρακτήρα της στήλης με τίτλο  "Της πλατείας Συντριβανιού". Δεν είμαστε όμως σίγουροι, ότι ο συντάκτης της, κατανόησε τη στάση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Σκύδρας», στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε σχέση με την εφαρμογή πολιτικών που "καταπνίγουν λαϊκά συμφέροντα"
.
      Αυτές τις πολιτικές η Λαϊκή Συσπείρωση τις αντιπαλεύει, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, είτε απέχοντας από κάθε διαδικασία, με την οποία αντιδραστικοί θεσμοί, όπως πχ ο Διαμεσολαβητής του Δημότη και του Επιχειρηματία, επιχειρείται να νομιμοποιηθούν και να "εξαγνισθούν" στα μάτια των δημοτών,  είτε καταψηφίζοντας, σε κάθε άλλη περίπτωση.
       Δεν θα δηλώνει "παρών". Το παρών επιλέχθηκε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως πχ. στον ορισμό των Προέδρων και Αντιπροέδρων των ΝΠΔΔ και των Δημοτικών Επιχειρήσεων, που αποτελούν επιλογή της πλειοψηφίας, για να δηλώσει την επιφύλαξη, όχι σε σχέση με τις ικανότητες των προσώπων, αλλά για την πολιτική, που θα κληθούν από τις θέσεις αυτές να εφαρμόσουν. 

        ΥΓ1: Τα "τάτσι μητσι κότσι" μεταξύ αριστερών και δεξιών είναι φανερό ότι δεν μας αφορούν. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε ¨"τάτσι μήτσι κότσι" με τους μεροκαματιάρηδες, τους άνεργους, τη φτωχή αγροτιά, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, τη νεολαία, είτε δηλώνουν αριστεροί, είτε δεξιοί, είτε κεντρώοι.
         ΥΓ2: Τους παραλληλισμούς με τον Ιορδάνη Τζαμτζή τους  αφήνουμε  ασχολίαστους. Είπαμε. Αντιλαμβανόμαστε το χιουμοριστικό χαρακτήρα της στήλης.

Για τη «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σκύδρας»
                                                                                         Μάνος Κανάκης
                                                                                         Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)