Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Σε λίγο θα ζητήσουν να τους κάνουν και άγαλμα για το αποχετευτικό


 ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Αντί να ζητήσει έστω και ετεροχρονισμένα  συγνώμη για τον τρόπο που κατασκευάζεται το αποχετευτικό έργο της Αριδαίας και την απίστευτη και ατέλειωτη ταλαιπωρία του κόσμου  , η δημοτική αρχή Αλμωπίας  σε λίγο θα  απαιτήσει  να της κάνουν και άγαλμα  επειδή είχε το θάρρος να αρχίσει την κατασκευή του. Την μέγιστη αυτή δήλωση έκανε στη συνεδρίαση της Τετάρτης  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ   Χ. Γεωργίου, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα  , για την μαζική πλέον αγανάκτηση του κόσμου.

Αν και δικαιολογείται  κατά ένα μέρος  λόγω πανικού, κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τις ασυναρτησίες  του. Όπως είπε, η σημερινή Δημοτική Αρχή πήρε το πολιτικό κόστος να υλοποιήσει αυτό το μεγάλο και σπουδαίο έργο. Όπως υπογράμμισε, γνωρίζει τα προβλήματα, καθώς βρίσκεται συνεχώς στους δρόμους και συνομιλεί με τους συμπολίτες οι οποίοι εκφράζουν όπως είναι λογικό τους προβληματισμούς τους.
Δηλαδή ,  κατά την ασύληπτη πολιτική του σκέψη,θα μπορούσε να μην ξεκινήσουν το έργο για να μην έχουν πολιτικό κόστος. Τι να περιμένει κανείς από αυτούς τους ανθρώπους;
Έτσι αντιλαμβάνονται την ανάπτυξη;
Σε λίγο θα επιρρίψουν ευθύνες στους προκατόχους τους που ενέταξαν το έργο και εξασφάλισαν την χρηματοδότησή του. Το χειρότερο δε είναι ότι κανένας από τους συναδέρφους του στην πλειοψηφία του Δήμου , δεν τον προσγείωσε στην πραγματικότητα.
».

4 σχόλια:

  1. Υπομονή για ένα χρόνο μας είχαν πει...Και στα χρονοδιαγράμματα έπεσαν έξω, και στις συμφωνίες με τους εργολάβους απέτυχαν, και άσχετοι αποδείχτηκαν εφ' όσον το έργο ξεκίνησε στραβά οπότε στραβά θα τελειώσει (αν ποτέ), και με δόλο προσπαθούν να καλυφθούν. Τι να το κάνουμε αν ποτέ τελειώσει και οι μισοί θα έχουμε πρόβλημα υγείας και κατεστραμμένα αυτοκίνητα; Δημοτικά τέλη για τι ή μάλλον καλύτερα για ΠΟΙΟΝ πληρώνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μιλάμε το παιδάκι παιδάκι έχει ξεφύγει εντελώς.Τελικα αυτό το πόστο τόν αντιπροσωπεύει ακριβώς από τα σκατά ξεπροβάλλει καί μέ την βοήθεια τού αποχέτευτικου πάλι εκεί θα καταλήξει δε θα προλάβει το βιολογικό , ακατέργαστος θα μάς πάει σε λίγους μήνες.??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο η φυλακη παιζει, τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)