Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Νέοι προσανατολισμοί για τον Ηρακλή Γαρεφείου και νέο σήμα




Μια καινούργια χρονιά γεμάτη θέληση και ενθουσιασμό για τον Ηρακλή Γαρεφείου έξεκίνησε ήδη.
Νέα παιδιά με όρεξη και πάθος , έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας ώστε να κατέβει στο πρωτάθλημα πιο δυνατή και ισχυρή σε σχέση με τις τελευταίες του χρονιές.

Η ομάδα θα βασιστεί στα δικά της κυρίως παιδιά καθώς οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη. Δεν αποκλείονται πάντως κάποιες  απαραίτητες προσθήκες που μπορεί να σηκώσει το μπάτζετ του συλλόγου.

Η νέα διοίκηση θέλει να εμπεδώσει στους παίχτες και στους φίλους της ομάδας μια νέα φιλοσοφία και η προσπάθεια αναμένεται να είναι μεγάλη και δύσκολη. Στόχος είναι να αναδειχτούν νέα ταλέντα και η αλλαγή νοοτροπίας. Πειθαρχία και ομαδικό πνεύμα .
Οι αλλαγές δεν είναι μόνο αυτές, καθώς καθημερινά ανακοινώνεται και κάτι νέο.
 Όσον αφορά τα μεταγραφικά , δύο παίχτες ενσωματώθηκαν στο ράστερ του Ηρακλή. Πρόκειται για δύο δικά του παιδιά , τον δυναμικό αμυντικό Χρήστο  Μάρκου που έμεινε ελεύθερος από την Όρμα και τον Γιάννη  Μάρκου ο οποίος πέρση αγωνίστηκε με επιτυχία στο Λυκόστομο. Παρελθόν αποτελεί ο τερματοφύλακας Γιώργος Παρασκευόπουλος (Ντασάεφ). Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Δημητρη  Μίσκου (Δαμανάκη) ο οποίος συζητά την επιστροφή του στην ομάδα του χωριού του , τον Ακρίτα Σωσάνδρας.

Ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο ο Χρήστου Χριστίδης , ο οποίος την περασμένη χρονιά ήταν από τους καλύτερους και σταθερότερους παίχτες του Ηρακλή.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα προπονητή με πολλά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι. Τέλος , η πνοή ανανέωσης της ομάδας έφερε και νέο σήμα. Ένα νέο έμβλημα για τον Ηρακλή Γαρεφείου που θα το τιμάν οι παίχτες του σε κάθε αγώνα....

Το σήμα θα παρουσιαστεί επίσημα σε εκδήλωση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες….



Με πληροφορίες και από το blog  της ομάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)