Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ - ΜΙΚΤΗ ΠΕΛΛΑΣ 2-2 (1-4 πέν)



Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά // Roma caput mundi // η μικτή ομάδα της Ένωσης μας κόντρα στην εθνική ομάδα του Σαν Μαρινο κερδίζοντας με 4-1 στην διαδικασία των πέναλτυ .

Η μικτή ομάδα προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή του Ζαμιδη, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο 22/ του αγώνα ύστερα από αδράνεια της άμυνας .
Οι νέοι της Πέλλας δεν πτοήθηκαν όμως από την ισοφάριση και ανεβάζοντας την απόδοση τους πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 34/ με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή του Μιχαηλιδη που ήταν και το σκορ που τελείωσε το ημίχρονο .
Στην επανάληψη το παιχνίδι γύρισε στην δύναμη και στο σκληρό παιχνίδι υπό την ανέχεια της διαιτητικής τριπλετας χωρίς όμως να κινδυνέψει η ομάδα της Πέλλας. Στο 92ο λεπτό όμως δέχθηκε την ισοφάριση από μια φάση που είχε προηγηθεί καθαρό επιθετικό φάουλ και έτσι το παιχνίδι κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτυ ,όπου ο τερματοφύλακας Τσιφτσης κατέβασε τα ρολά και απέκρουσε τα δυο πρώτα πέναλτυ και η ομάδα της Πέλλας ευστοχώντας και στα τέσσερα που εκτέλεσε με τους Ζαμιδη , Μιχαηλιδη , Κιουλτζοπουλο και Πασσαλιδη πήρε την νίκη.
Από πλευράς Πέλλας δεν υστέρησε κανείς αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε για μια ακόμα φορά ο Τσιφτσης που στην διαδικασία των πέναλτυ ήταν ο ήρωας του αγώνα .
Πελλα : Σαββουλιδης , Ηλιαδης, Πλιογκας , Γιαλαμουδης , Λαμπρουδης , Τοσιος , Κιουλτζοπουλος , Μηντσης , Πασσαλιδης , Ζαμιδης , Μιχαηλιδης. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Τσιφτσης , Λαμπρίδης , Πάρδας , Κατσαμακτσης και Ιωσηφίδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)