Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ




Η Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ενημερώνει τα μέλη της οτι στις 19 Μαρτίου θα βρίσκεται στο Παλιό Παρθεναγωγείο της Έδεσσας η Παγκόσμια Πορεία Γυναικών-Φεμινιστικό Καραβάνι, που ξεκίνησε απο το Τουρκικό Κουρδιστάν στις 8 Μαρτίου και θα καταλήξει στις 17 Οκτώβρη στη Λισαβόνα, φέρνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης κυρίως προς και με τις γυναίκες αυτές που βρέθηκαν στην πρωτοπορία της μάχης εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στην αυτόνομη περιοχή Ροζάβα της Συρίας, με κέντρο την πόλη Κομπάνι.
 Προς τιμήν του αγώνα των γυναικών του Κουρδιστάν......
αποφασίστηκε η Παγκόσμια Πορεία Γυναικών, με στόχο την ενδυνάμωση και τη στήριξη του αγώνα τους για αυτονομία και αυτοπροσδιορισμό της περιοχής.
 Γυναίκες από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο Ευρωπαϊκό Φεμινιστικό Καραβάνι, που σκοπό έχει να ενδυναμώσει και να κάνει ορατές τη γυναικεία αντίσταση και τις εναλλακτικές  λύσεις.
 Η Πρωτοβουλία Γυναικών που διοργανώνει τη συνάντηση με τις γυναικείες οργανώσεις  και κινήματα  της ευρύτερης  περιοχής , μας καλεί να συμμετέχουμε στην υποδοχή του καραβανιού στις 13.00 μμ. και στις 17.00 μ.μ. ,της ίδιας μέρας ,στο χαιρετισμό απο εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Πορείας Γυναικών και στην πορεία που θα ακολουθήσει  στην πόλη της Έδεσσας.Ας ανταποκριθούμε με μαζικότητα στο κάλεσμα
για το Δ.Σ. Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)