Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ένα πωλητήριο με ανθρώπινο πρόσωπο







Ξεκίνησε η λειτουργία του πωλητηρίου αναμνηστικών ειδών και τοπικών προϊόντων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ), στην περιοχή των Καταρρακτών και συγκεκριμένα στο κτήριο που στέγαζε μέχρι πριν λίγους μήνες το Κέντρο Ενημέρωσης.
Το σημαντικότερο στοιχείο στη λειτουργία του πωλητηρίου είναι ότι οι επισκέπτες της Έδεσσας θα μπορούν να αγοράζουν τις δημιουργίες των Ατόμων με Αναπηρία, που συμμετέχουν στις δομές της ΔΗΚΕΔΕ. Αναμνηστικά, γούρια, μπρελόκ, κοσμήματα και πολλά όμορφα αναμνηστικά αντικείμενα αφενός δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αγοράσει κάτι μοναδικό που θα του θυμίζει την Έδεσσα και αφετέρου να στηρίξει την προσπάθεια των ατόμων με αναπηρία του Δήμου Έδεσσας για οικονομική αυτοτέλεια.
Το Πάρκο των Καταρρακτών γέμισε χαμόγελα των ατόμων με αναπηρία που είναι μέλη του Ορίζοντα και του Περίτεχνου - των δομών της ΔΗΚΕΔΕ - καθώς αντιλαμβάνονται ότι ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ τους στηρίζουν έμπρακτα. Είναι μία προσπάθεια που συνεχίζεται και περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων στήριξης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Έδεσσας, έτσι ώστε να αντιληφθούμε όλοι μας την έννοια του γνωστού συνθήματος «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)