Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού μιας κοινωνίας και οφείλουμε να αναδεικνύουμε την ιστορία του»





Στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά βρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας.


Η συνάντηση του Συλλόγου με την κυρία Αηδονά πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επικεντρώθηκε σε δράσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Σύλλογο. Η κυρία Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή τις εμπειρίες των βετεράνων αθλητών και ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό τους για το τρέχον έτος.


Εκτενώς συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας μουσείου για το στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα, ενώ, παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου παρουσίασαν στην κυρία Αντιπεριφερειάρχη ένα ενδιαφέρον λεύκωμα με αναμνηστικές φωτογραφίες από αγώνες κι άλλες αθλητικές δράσεις.


Όπως σημείωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά «…οι επιτυχίες και το ιστορικό παρελθόν του αθλητισμού πρέπει να διατηρούνται ανέπαφα στο πέρασμα του χρόνου. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας δίνει μεγάλη έμφαση στην ευρύτερη έννοια του πολιτισμού στην περιοχή μας, μέσα από συνδιοργανώσεις και συμμετοχές σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις φορέων που δραστηριοποιούνται στα πεδία αυτά».


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαρίστησε την κυρία Αντιπεριφερειάρχη για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την εποικοδομητική συζήτηση.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κυρία Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και, συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Χριστόδουλος Φανιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Ευστάθιος Πιπλικάτσης, ο Γενικός Γραμματέας Βασίλειος Λιάρος, ο Ταμίας Χρήστος Ροδίφτσης και το Μέλος Γρηγόρης Σιώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)