Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2-2 ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ



Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Μακεδονικός Έδεσσας στον αγώνα κόντρα στην Αστραπή Ζέρβης.
Οι βυσσινί παρατάχθηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι με αμυντικές διαθέσεις αλλά δεν κατάφεραν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων που πλήγωσαν την άμυνά του στις αντεπιθέσεις.
Ο αγώνας ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Μακεδονικό στο 2' όταν ο τερματοφύλακας της Ζέρβης έχασε την μπάλα σε μακρινό σουτ του Καλογιάννη αλλά ο Τότλης από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 17' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σέντρα-σουτ του Δάγγα από διαγώνια θέση που κρέμασε τον Γιόντη. Στο 44' ο Κιουτσούκης Πετ. βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής και ο Μπουρδάνης ευστόχησε στο πέναλτι για το 1-1. Με την επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν γκολ που θα τους έβαζε μπροστά αλλά αντίθετα σε μια φάση που ξεκίνησε από δικό τους κόρνερ βρέθηκαν εντελώς εκτεθειμένοι στην αντεπίθεση και ο Δάγγας με το δεύτερο γκολ του έκανε το 1-2. Ο αγώνας θα μπορούσε να τελειώσει υπέρ της Ζέρβης στο 75' όταν ο Κιτσούκης πλάσαρε τον Γιόντη και ενώ η μπάλα κατευθύνονταν στο άδειο τέρμα παρενεμβλήθηκε ο Δάγγας που ήταν σε θέση οφσάιντ στερώντας ουσιαστικά το γκολ για την ομάδα του. Τελικά οι παίκτες του Μακεδονικού κατάφεραν να περισώσουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90' με τον Τότλη από κοντά ύστερα από γύρισμα του Ηλιάδη.
Για τον Μακεδονικό Έδεσσας (Χαραλάμπους): Γιόντης, Σουλιώτης (70' Προμογιάννης Ν.), Πέτκος, Καλογιάννης, Γάτσης, Μητσόπουλος (55' Ρέτζιας), Παπαδόπουλος (80' Γαβριηλίδης), Μακρίδης (65' Ηλιάδης), Τότλης, Μπουρδάνης, Σκούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)