Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Δωρεά του Εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας προς τη Δημοτική Φιλαρμονική.




Ο Εμπορικός Σύλλογος Σκύδρας κάνοντας πράξη τη δηλωμένη πρόθεσή του να συνδράμει τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής ώστε η Δημοτική Φιλαρμονική να επανασυσταθεί και να λειτουργήσει, έτσι ώστε να θυμίζει το ένδοξο παρελθόν της, προχώρησε στη δωρεά δύο ολοκαίνουργων μουσικών οργάνων.

Το μεσημέρι, λοιπόν, της Τρίτης 10/3/2015, ο Εμπορικός Σύλλογος Σκύδρας επισκέφθηκε, στο γραφείο της, τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου παραδίδοντας τα δύο μουσικά όργανα, δηλαδή μια τρομπέτα κι ένα κλαρινέτο αξίας τριακοσίων(300) ευρώ. Πρόκειται για μια αξιέπαινη ενέργεια για την οποία η Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο επισημαίνοντας ότι « με τις συνεργασίες  αλληλοσυμπληρωνόμαστε και μ΄αυτές μπορούμε να πετύχουμε τον κοινό στόχο που είναι η εξέλιξη και η πρόοδος του τόπου μας».
Στη μικρή τελετή του Δημαρχείου ήταν μαζί με τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.) Στέλιος Σουρουτζίδης, ο Αρχιμουσικός  Ευάγγελος Σαμαράς και από Εμπορικό Σύλλογο οι: Χρίστος Χατζηβασιλειάδης, Γρηγόρης Μιχαηλίδης, Δημήτρης Καρράς, Ευθύμης Ιγνατιάδης και Δημήτρης Γιαννακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)