Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Να προχωρήσει η νομιμοποίηση των ιαματικών πηγών




Στις δραστηριότητες που ανέπτυξε το 2014 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του θεραπευτικού τουρισμού στην πατρίδα μας, αναφέρθηκε στην ομιλία του στην ετήσια συνεστίαση του Πανελλήνιου Συλλόγου ο πρόεδρος του Ανέστης Αναστασιάδης.
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Planetarioum Barestau του  ΝΟΗΣΙΣ (Πλανητάριο) στη Θεσσαλονίκη παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου από όλη την Ελλάδα.
Τον λόγο έλαβε στη συνέχεια ο Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ε.Ε. του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας Χρήστος Παπαστεργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας απέναντι στις λουτροπόλεις και στην ανάγκη για την επιτάχυνση της διαδικασίας νομιμοποίησης των πηγών.

Με επιστολές τους χαιρέτησαν την εκδήλωση ο υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νικόλαος Παρασκευόπουλος, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ.  Έφη Γεωργοπούλου –Σαλτάρη (Ηλείας) και Κατερίνα Ιγγλέζη (Χαλκιδική), της Ν.Δ. Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης (Β Θεσσαλονίκης) και του υπευθύνου της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης για την Ενότητα της Κεντροαριστεράς Χρήστος Σεβαστιάδης.
Τις ευχές τους για τη συνέχιση της δημιουργικής προσφοράς του Πανελλήνιου Συλλόγου εξέφρασαν ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ε.Ε. του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας Χρήστος Παπαστεργίου, ο Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Α Θεσσαλονίκης Χρόνης Μακρίδης και ο σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αλέκος Αναστασιάδης.
Από τον Πανελλήνιο Σύλλογο παρέστησαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας Αχιλλέας Μεταλούλης, ο ειδικός Γραμματέας Γεράσιμος Κιφοκέρης, ο ταμίας Γεώργιος Πλαγάκος, τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Ματθαίου, τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού Βασίλειος Μπαντής, Ανδρέας Τσαούσης και Χρήστος Γεωρνάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, με την ευκαιρία, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά, τις λουτροπόλεις: λουτρά Λουτρακίου Αριδαίας του δήμου Αλμωπίας (Πόζαρ), λουτρά Λαγκαδά, hamam motel στα λουτρά Αγκίστρου Σερρών, τα λουτρά «Λουτράκι thermal spa» στο Λουτράκι Περαχώρας Κορίνθου, τα λουτρά Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής, την ξενοδοχειακή μονάδα «Καλλινικός» στο Λουτρακί Αλμωπίας,
Τα λουτρά Απολλώνιας του δήμου Βόλβης, τα ατμόλουτρα Αμάραντου Κόνιτσας,
την ξενοδοχειακή μονάδα «Το αρχοντικό του Κωστή» στα λουτρά Αγκίστρου, τα λουτρά «Χανοπούλου», το ξενοδοχείο «Γαλήνη» στα Καμένα Βούρλα, καθώς και τις επιχειρήσεις ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε., Νταλιάνη Ε.Π.Ε., «Μπέλλες» του Παναγιώτη Άκογλαν, Νάστης, εταιρεία στρωμάτων Duhlopilo, και την εταιρεία ελληνικών κρασιών «ΔΉΛΟΣ» για τις δεκάδες προσφορές για τη λαχειοφόρο του συλλόγου.








 η ομιλια του προεδρου


 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την παρουσία σας στην ετήσια εκδήλωσή μας που είναι πάντα  και μια ευκαιρία απολογισμού της δουλειάς μας.

·         Σήμερα, από την θέση αυτή θέλω να πω ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας είναι ένας μοναδικός στον τομέα του αναπτυξιακός φορέας με έδρα την Θεσσαλονίκη.
·          
·         Βέβαια, το καταστατικό του Συλλόγου προβλέπει παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά για λόγους κυρίως οικονομικούς, δεν καταφέραμε μέχρι σήμερα να στήσουμε άλλα παραρτήματα.
·          
·         Στόχοι του Συλλόγου μας είναι η προβολή και ανάπτυξη του θεραπευτικού μας τουρισμού μέσω της ανάπτυξης των Ελληνικών λουτροπόλεων, της αξιοποίησης της γεωθερμίας στον αγροτικό τομέα αλλά και, σε μια μεγαλύτερη κλίμακα, η θέρμανση μέσω γεωθερμίας οικισμών και πόλεων που βρίσκονται κοντά σε γεωθερμικά πεδία.
·          
·         Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν και τόσο καλή για τις Ελληνικές λουτροπόλεις, και αυτό οφείλεται εν μέρει στην οικονομική κρίση που περνάμε αλλά και στο ρευστό πολιτικό σκηνικό που αυτή συνεπάγεται.
·         Ελπίδα μας είναι ότι τώρα, μετά τις πρόσφατες εκλογές, θα επέλθει και θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε και με τις αναπτυξιακές προοπτικές που έχουν εν δυνάμει οι Ελληνικές λουτροπόλεις.
·         Ένα μεγάλο πρόβλημα, που έχουμε εδώ και 10 χρόνια επισημάνει και διαρκώς φέρνουμε στην επικαιρότητα, είναι η μη αναγνώριση των ιαματικών πηγών.
·          
·         Οι σχετικοί φάκελοι εκκρεμούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Τουρισμού  με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στις λουτροπόλεις μας αλλά και στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από αυτές, οι οποίες πανελλαδικά είναι χιλιάδες.
·          
·         Επίσης, το λουτρικό επίδομα των 150 ευρώ που δίνεται από τον ΕΟΠΥΥ για κάθε λουόμενο κάθε χρόνο, δεν πρόσφερε στην ουσία και στα παρόντα χρόνια της κρίσης τίποτα, κυρίως λόγω γραφειοκρατίας αλλά και του ιατρικού κόσμου, ο οποίος δεν αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια και δεν βοήθησε όσο έπρεπε τον θεραπευτικό τουρισμό, κάτι το οποίο έχει αναπτυχθεί στο έπακρο σε  βαλκανικές και γενικά ευρωπαϊκές χώρες με ιαματικές πηγές, οι οποίες έχουν στελεχώσει τις λουτροπόλεις τους με το απαραίτητο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.
·          
·         Αναφέρω ενδεικτικά την Ιταλία αλλά και την Κίνα, στις οποίες γύρω από τον ιαματικό τουρισμό εργάζονται συνολικά πάνω από 15 εκατομμύρια ειδικευμένου προσωπικού.
·         Ένα άλλο θέμα που θέλω να θίξω αφορά τον εξωραϊσμό των Ελληνικών λουτροπόλεων.
·          
·          Επισκεφτήκαμε, την χρονιά που μας πέρασε, πολλές λουτροπόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και στα νησιά μας. Διαπιστώσαμε ότι όλες έχουν ανάγκη από μελέτες και έργα αναβάθμισης ώστε να γίνουν ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
·          
·         Όμως οι μέχρι τώρα κυβερνητικές προτάσεις και παρεμβάσεις ήταν ελάχιστες και οι χρηματοδοτήσεις πενιχρές. Ελπίζω η νέα κυβέρνηση να εντάξει στους σχεδιασμούς της αυτήν την προοπτική, γιατί αφορά θέσεις εργασίας και ανάπτυξη για την χώρα μας.
·         Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας συνεδριάζει σχεδόν κάθε 15 μέρες στην Θεσσαλονίκη και για λογούς τουριστικούς στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς που μας προσφέρεται δωρεάν αίθουσα και τους ευχαριστούμε αλλά και στις λουτροπόλεις που επισκεπτόμαστε και θέτει με επιμονή σε αυτές τις συνεδριάσεις  τα προαναφερόμενα θέματα για την ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού μας τουρισμού αλλά και για παρεμφερείς δράσεις.

Το 2014 συνεδριάσαμε πάνω από 20 φορές και θέλω να τονίσω την δύναμη και το κουράγιο που έχουμε σαν Σύλλογος, αφού κάναμε τον Τύπο μέσα και έξω από την Ελλάδα να προβάλλει τον θεραπευτικό τουρισμό μέσα από τις δικές μας δραστηριότητες.
Πιστεύουμε σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε, και ελπίζουμε ότι θα βρούμε αρωγούς και μάλιστα φορείς, όπως ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας που εμείς ιδρύσαμε και οργανώσαμε ήδη από το 1983 με έδρα την Θεσσαλονίκη, μαζί με άλλους 50 Δήμους από όλη την Ελλάδα που έχουν ιαματικές πηγές.
·         Σήμερα έχουμε στην πατρίδα μας γύρω στις 75 λουτροπόλεις ενώ υπάρχουν πολύ περισσότερες υπό εξέταση περιοχές – περίπου 600 – που έχουν ιαματικές πηγές.
·          
·         Υπάρχουν διάφορες προτάσεις για την ανάπτυξη π.χ. λίγων και καλών λουτροπόλεων για να ανταγωνιστούν άλλες λουτροπόλεις στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χώρο, γιατί η υγεία και η εργασία δεν έχουν σύνορα.
·          
·         Συνεργαζόμαστε με όλους τους σχετικούς κρατικούς και μη φορείς σχετικά με το θέμα αυτό.
·         Επίσης, έχουμε συνεργαστεί με το Υπουργείο Γεωργίας και με τον Ο.Γ.Α. και βοηθήσαμε  ώστε να έχουν δικαίωμα χιλιάδες συνταξιούχοι αγρότες να επισκεφτούν τις λουτροπόλεις, έστω και για 5 μέρες.
·         Και όταν κάποιος πάει μια χρονιά, θα ξαναπάει και θα του γίνει συνήθεια αυτή η συχνή επίσκεψη, γιατί όπως τονίστηκε και σε αρκετά επιστημονικά συνέδρια, η πατρίδα μας έχει από τις καλύτερες λουτροπόλεις από άποψη θεραπευτικού τουρισμού.
·          
·         Ένα μεγάλο πρόβλημα στο οποίο αναφερόμαστε συνεχώς είναι η αξιοποίηση της νέας λουτρόπολης της Νέας Απολλωνίας.
·          
·         Για την κατασκευή της δόθηκαν 24 εκατομμύρια ευρώ από τα ευρωπαϊκά ολοκληρωμένα προγράμματα και από εθνικούς πόρους, αλλά εδώ και 13 χρόνια είναι εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται.
·         Ευθύνη για αυτήν την τραγωδία έχουν,  ο Δήμος Βόλβης και η Τράπεζα Πειραιώς.
Σήμερα, από αυτήν μας την εκδήλωση, τους καλούμε να βοηθήσουν να βρεθεί λύση ώστε αυτό το τεράστιο έργο να λειτουργήσει, αποτελώντας πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών και δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας  για συμπολίτες, και κυρίως αγρότες της περιοχής.
·         Επίσης, ενδιαφερόμαστε και πιέζουμε για την αξιοποίηση των Λουτρών Ελευθερών Καβάλας, που σήμερα είναι σε εγκατάλειψη.
·         Γνωρίζουμε ότι έχει δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας στα 8 εκατομμύρια ευρώ για επένδυση ιδιωτών, αλλά μέχρι σήμερα υπάρχει στασιμότητα.
·         Επίσης, προς την κατεύθυνση του εξωραϊσμού, πριν από τις εκλογές προτείναμε στο τότε Υπουργείο Ανάπτυξης να ενταχθούν στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014 – 2020 λουτροπόλεις που έχουν ανάγκη χρηματοδότησης για συμπληρωματικά έργα, όπως είναι τα λουτρά Αγκίστρου, Σιδηροκάστρου, Νέας Απολλωνίας, Αγίας Παρασκευής, Κόνιτσας και Θερμοπυλών.
Ειδικά για τα λουτρά Θερμοπυλών, ζητήσαμε κατ’ επανάληψη την αξιοποίησή τους από τους υπεύθυνους, που είναι ο Δήμος Λαμίας και τα Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. Αυτή η θαυμάσια λουτρόπολη δίπλα στον ιστορικό τόπο των Θερμοπυλών δυστυχώς παραμένει κλειστή, ενώ θα μπορούσε λειτουργώντας να φέρει τεράστιο τουρισμό, εγχώριο αλλά και από όλον τον κόσμο.
·         Μετά από δικές μας πιέσεις αλλά και του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, ψηφίστηκε από το Υπουργείο Υγείας νέος νόμος για την πρωτοβάθμια περίθαλψη στον θεραπευτικό τουρισμό.
·         Η εφαρμογή τους όμως δεν πραγματοποιήθηκε, κυρίως γιατί εκκρεμεί η αναγνώριση των ιαματικών πηγών. Σχετικά με τον νέο νόμο απαιτείται και οι υπογραφείς των  δυο Υπουργών Τουρισμού και Υγειάς .
·          Δηλαδή, στο εξής αν εφαρμοστή ο Νόμος  με μια απλή συνταγή γιατρού θα μπορούν Έλληνες και ξένοι να επισκέπτονται τις αναγνωρισμένες Ελληνικές λουτροπόλεις.
Ελπίζουμε – και θα πιέσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση – ότι οι νέοι Υπουργοί Υγείας και Τουρισμού θα ενδιαφερθούν.
·          
·         Θα αναφερθώ τώρα ειδικότερα στις επισκέψεις μας στις Ελληνικές λουτροπόλεις.
Η μεγάλη μας επίσκεψη το 2014 ήταν στα λουτρά της Πελοποννήσου και ειδικότερα στα Λουτρά της Κυλλήνης που είναι μια τεράστια λουτρόπολη με μια έκταση 2000 στρεμμάτων, πάνω από 600 ξενοδοχειακές κλίνες, λουτρικές εγκαταστάσεις κόστους κατασκευής 8 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΕΟΤ και συνολικής επένδυσης περί τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή είναι μια λουτρόπολη – πρότυπο που επιτέλους αναγνωρίστηκε στα τέλη του 2014, και αυτό ελπίζουμε ότι θα δώσει επιπλέον ώθηση και ζωή σε όλη την περιοχή του Νομού Ηλείας λόγω προσέλευσης λουόμενων από όλον τον κόσμο, όπως μας δήλωσε και ο γενικός Διευθυντής κος Μηναδάκης.

Παράλληλα με την αναγνώριση της Κυλλήνης, έγινε αναγνώριση  3 ιαματικών πηγών  Αιδηψού, καθώς και η αναγνώριση της Σουρωτής Α.Ε. με το πασίγνωστο ανθρακικό νερό της περιοχής μας
Μετά την Κυλλήνη επισκεφτήκαμε τα λουτρά Καϊάφα, τα λουτρά των Θερμοπυλών και τα λουτρά των Καμένων Βούρλων και είχαμε επαφές και συζητήσεις με κρατικούς φορείς και ιδιώτες σχετικά με την προώθηση των προβλημάτων της κάθε λουτρόπολης.
Ελπίζουμε ότι αυτές οι αναγνωρίσεις, αλλά και άλλες που έρχονται θα φέρουν περισσότερο κόσμο και περισσότερα έσοδα στις επιχειρήσεις των περιοχών αυτών.
Επίσκεψη κάναμε και στα Λουτρά Χανόπουλου στην περιοχή της Άρτας, που είναι άρτια από πλευράς υποδομών και κόσμημα για την περιοχή.
Για μια ακόμα φορά επισκεφτήκαμε τα πασίγνωστα λουτρά Πόζαρ του Δήμου Αλμωπίας, συζητήσαμε με τον νέο Δήμαρχο που είναι και μέλος του Συλλόγου μας και υποσχέθηκε για την αναβάθμιση των λουτρικών εγκαταστάσεων ώστε να είναι αντάξια της τεράστιας φήμης που έχει η λουτρόπολη, με πάνω από 1 εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο.
Επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προβληματίζει έντονα, ενώ έχει εκφραστεί και με σχετικά δελτία Τύπου για την ανάπτυξη τους είναι  τα λουτρά Θέρμης του Δήμου Θεσσαλονίκης που  εδώ και χρόνια είναι κλειστά και τα 500 στρέμματα του περιβάλλοντος χώρου παραμένουν αναξιοποίητα.
·          
·         Όπως καταλαβαίνετε, είναι δύσκολο σε έναν απλό απολογισμό να αναφερθώ σε όλα τα προβλήματα που έχουν οι λουτροπόλεις της πατρίδας μας. Τα λέμε όμως σε κάθε μας συνεδρίαση και τα προβάλλουμε σε  κάθε δελτίο Τύπου που στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
·         Αυτά που ανέφερα είναι ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μας και των δραστηριοτήτων μας σαν Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, που φέτος είναι ο ενδέκατος χρόνος λειτουργίας μας.
·         Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί χωρίς πισωγυρίσματα, με στόχο να πείσουμε και την σημερινή κυβέρνηση για την ανάπτυξη αυτού του τεράστιου πλούτου της χώρας μας, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.
·         Θέλω με αυτήν την ευκαιρία της σημερινής μας  εκδήλωσης να ευχαριστήσω όλα τα Μέσα Ενημέρωσης που μας προβάλλουν, γιατί μέσα από τον Σύλλογό μας προβάλλουν την ανάπτυξη του ιαματικού – θεραπευτικού τουρισμού στην Ελλάδα.
·         Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και να αναφέρω το προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. που αγωνίζονται εδώ και 10 χρόνια για αυτήν την υπόθεση:

Ανέστης Αναστασιάδης, Πρόεδρος πρώην Αντιδήμαρχος  του δήμου Θεσσαλονίκης, εκδότης της εφημερίδας Νέα τούμπας και ιδρυτής και για 8 χρονιά πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων ιαματικών πηγών Ελλάδας και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού συνδέσμου 1095-2000 
Νώντας Όχονος, Αναπληρωτής Πρόεδρος βιομήχανος Ελλάδα και Ρουμάνια   που είναι πάντα στο πλευρό μας
Χρήστος Σιδηρόπουλος, Τοπογράφος Μηχανικός, Αντιπρόεδρος
Παναγιώτης Άκογλαν, Φαρμακοποιός και ιδρυτής του  εργοστασίου εμφιάλωσης νερού Μπέλες  στα λουτρά Αγκίστρου  δεύτερος Αντιπρόεδρος
Αχιλλέας Μεταλούλης, Δημοσιογράφος, Γενικός Γραμματέας
Γεράσιμος Κιφοκέρης, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Ειδικός Γραμματέας
Νίκος Ματθαίου, Καθηγητής, υπεύθυνος προβολής του site του Συλλόγου
Φώτης Γούναρης, Καθηγητής, γραμματειακή υποστήριξη γραφείου Προέδρου
Πέτρος Σαμάνδης, Δημοσιογράφος και Εκδότης εφημερίδας Τα Γγεγοντα του Νομού ΠΕΛΛΑΣ και  υπεύθυνος για τον τοπικό Τύπο πανελλαδικά
Ηλίας Σαχπατζίδης, Υπεύθυνος Λειτουργίας Λουτροπόλεων
Γιώργος Πλαγάκος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Ταμίας
Παναγιώτης Έμμας συνταξιούχος  υπεύθυνος για τα μέσα μεταφοράς του συλλόγου  

·         Την επιτροπή τουρισμού την αποτελούν οι:

Βασίλειος Μπαντής, Ανδρέας Τσαούσης, Βασίλειος Πανταζής, Άρης Μποτσιούκης, Χρήστος Γεωρνάς  Αλέκος Αναστασιαδης μέλος του Ε. Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  και ο  Αργύρης  Καραπαναγιώτης   

·         Τα μέλη της Ε.Ε. είναι:
Γιώργος Ρεϊζόπουλος, Χρήστος Γιασκουλίδης, δημοσιογράφος και Αλέξανδρος Αναστασιάδης, διευθυντής του 1055 Rock Ραδιοφώνου.
Για το  γραφείο Τύπου είναι επίσης  ο Αθανάσιος Λαμπρίδης, στέλεχος στον 1055 Rock. Αν. μέλος ε.ε.

Να ευχαριστήσω τα μέλη του συλλόγου μας , την Νίτσα Όχονου που πάντα μας προσφέρει βοήθεια στον σύλλογο μας , φέτος μας προσέφερε έναν υπολογιστή κόστος 700 ευρώ το τέλος κυκλοφορίας 300 ευρώ  και την ασφάλειας του  αυτοκινήτου 320 ευρώ .
Τον Σεραφείμ τον Όχονο που εδώ και δυο χρονιά είναι ο σπόνσορας της χρονιάτικης εκδήλωσης μας με τα περίφημα προϊόντα ohonas Sanack. Και τέλος την Χαρούλα Αναστασιάδου που εδώ και 11 χρονιά μας βοηθά και μας ανέχεται

Να ευχαριστήσω όλους όσους μας προσφέρανε προϊόντα για αυτήν μας την εκδήλωση , όπως Νάστης ,Σουρωτή, Νταλιάνι και Δήλος κρασιά του Χάρη Κουρίδη  και όλες τις λουτροπόλεις που με την προσφορά τους μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο αλλά ωραίο μας αγώνα

·         Τέλος, θέλω εκ μέρους του Δ.Σ. να σας ευχαριστήσω όλους εσάς  που για μία ακόμα φορά μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλή αντάμωση του χρόνου αρκεί να είμαστε όλοι καλά.

Ο Πρόεδρος, Ανέστης  Αναστασιάδης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)