Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ROMA CAPUT MUNDI: ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΓΓΛΙΑ 2-5



Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε στην έναρξη του διεθνές τουρνουά «ROMA CAPUT MUNDI» η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας στο γήπεδο ROBERTO ABBAFATI του Lariano της Ρώμης όπου αντιμετώπισε το Εθνικό Αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας.


Από την έναρξη του παιχνιδιού και σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Πέλλας παρουσιάστηκαν κυριευμένοι από το άγχος χωρίς καλή απόδοση και έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους τους να προηγηθούν στο σκορ με ένα γρήγορο γκολ στο 13ο λεπτό του αγώνα με τον luce και να αυξήσουν το δείκτη του σκορ στο 26΄ και στο 30΄ με τον Bundu που ήταν ο MVP του αγώνα.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε καθώς οι παίκτες της Πέλλας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αγνώριστοι και μείωσαν το σκορ στο 47΄ με σουτ του Ιωσηφίδη έξω από την περιοχή.
Από εκείνο το λεπτό και μέχρι το τέλος του αγώνα παίχτηκε ένα πολύ καλό και ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τους ’γγλους να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 50΄ και στο 77΄ με τους Mconie και Robinson αντίστοιχα και την Πέλλα να μειώνει με τον Κατσαμακτσή στο 81΄.

Στους διακριθέντες από την ελληνική ομάδα συγκαταλέγεται ο τερματοφύλακας Αντώνης Τσιφτσής που παρά την έκταση του σκορ έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν αισθητή την παρουσία τους και οι Γιαλαμούδης, Μιχαηλίδης, Πασσαλίδης και Ιωσηφίδης.
ΕΠΣ Πέλλας: Τσιφτσής , Κιουλτζόπουλος, Ηλιάδης, Γιαλαμούδης, Πλιόγκας, Ιωσηφίδης , Τόσιος, Μίντσης, Μιχαηλίδης, Ζαμίδης, Πασσαλίδης. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Πάρδας, Πέλκας, Κατσαμακτσής, Λαμπρίδης, Λαμπρούδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)