Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Γαργάρες από τον συνταξιούχο καλαμαρά


 









Αντί να απαντήσει επί της ουσίας ο όψιμος μεγαλοσυνταξιούχος διαφωτιστής
το έριξε στην φιλοσοφία. Δεν απαντά αν σταματήσει να ζει λάθρα και σε βάρος των πραγματικών επαγγελματιών.
Φυσικά και μπορεί να ενημερώνει τον κόσμο. Άλλωστε όλο το σύμπαν περίμενε με αγωνία πότε θα βγει στην σύνταξη  να γίνει  δημοσιογράφος  και να τους ενημερώνει μόνο αυτός. Όλοι οι υπόλοιποι μπρίκια κολλάνε.
Φαίνεται ότι στην μεγάλη των πολύ… γράφων σχολή τους έμαθαν να μπαινοβγαίνουν στις τρύπες τους κατά το δοκούν. Όσο για βολέματα και ξεβολέματα  ας καταπιεί καλύτερα την γλώσσα του. 
Όσο για την αποκλειστικότητα στην ενημέρωση αυτό δεν μπορεί να γίνει με τόσα τοπικά ΜΜΕ. Εκτός και αν θεωρεί όλους τους υπόλοιπους άσχετους και τους μόνους έγκυρους ( για κακή του τύχη είμαστε)εμάς.Όμως δεν φταίμε εμείς για αυτό.

Τι λέει λοιπόν στην μη  απάντηση σου  ο λαγός


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ 3 ΣΤΑΔΙΑ:

1. Πρώτα γελοιοποιείται.

2. Μετά αντιμετωπίζει σφοδρή αντίσταση.

3. Και τέλος, γίνεται αποδεκτή.

Arthur Schopenhauer
Γερμανός Φιλόσοφος

(Αυτή η ΑΛΗΘΕΙΑ δέν έχει τίποτα να φοβηθεί στην διαδικτυακή ιστοσελίδα ifonitispellas.gr  όσο και να την γελοιοποιούν οι… φοβισμένοι, οι... ξεβολεμένοι, οι οποίοι είχαν μάθει τόσα χρόνια να έχουν την αποκλειστικότητα στην ενημέρωση των πολιτών, κατά το δοκούν!!, καθόσον πρέπει να καταλάβουν ότι στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχει πλέον πλουραλισμός στην ενημέρωση, αλλά και όσοι προσπαθούν να μας εκφοβίσουν αυτοί και όσοι κρύβονται από πίσω τους!! Εναρμονιστείτε λοιπόν στην σύγχρονη εποχή και στα νέα δεδομένα, διαφορετικά μπείτε και κρυφτείτε στις τρύπες σας...




1 σχόλιο:

(3)