Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ







Οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 14ης του Νοέμβρη.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους Δημότες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και μας έδωσαν αυτή τη μεγάλη νίκη.
Κάναμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα και δικαιωθήκαμε.
Ο λαός της Αλμωπίας μας έδωσε μια σαφή εντολή να αλλάξουμε  νοοτροπίες και πρακτικές που σε πολλές περιπτώσεις «πλήγωσαν» τον τόπο.
Δηλώνω ξεκάθαρα: εκλέχθηκα Δήμαρχος όλων των πολιτών της Αλμωπίας και θα σταθώ δίπλα στα προβλήματα κάθε Τοπικής Κοινότητας. Από σήμερα κιόλας, σας θέλω όλους δίπλα μου.
Το πρώτο βήμα έγινε. Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε στο ακέραιο την εντολή που μας δώσατε, αφιερώνοντας τον εαυτό μας στην προσπάθεια για τη γενική ανασυγκρότηση του Δήμου μας, δικαιώνοντας τις προσδοκίες του λαού της Αλμωπίας που μας εμπιστεύτηκε  .
Δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά για να πάμε τον τόπο μας μπροστά.
Στοχεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη και θα επιδιώξουμε την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των συνδημοτών μας. Με σεβασμό στα πρόσωπα και στις αξίες που πρεσβεύουμε, θα οδηγήσουμε την Αλμωπία σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Για τον Συνδυασμό
Δημήτρης Πασόης


6 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΤΕ ΟΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ , ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ....ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΤΕ EINAI OΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ "ΜΠΛΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημητρη..
    εκ' πρωτης με γεμισες με ηθικη ικανοποιηση με το αποτελεσμα!
    τωρα περιμενω να δω εαν εσφαλα..!
    καλη επιτυχια στα καθηκοντα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΕΡΖΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ. ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 11:24 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου η υπόθεση Ζέρζη πρέπει όντως να είναι μάθημα για κάθε δήμαρχο το μάθημα από τους δύο προκατόχους του δεν το πήρε. Θεώρησε ότι μπορεί να δουλέψει και αυτός τον κόσμο γι' αυτό και το πλήρωσε χειρότερα απο τους προηγούμενους. Ο επόμενος που θα δοκιμάσει το ίδιο θα φύγει μάλλον νύχτα. Προσοχή λοιπόν! Ο χθεσινός τώρα 11:24 γιατί παραληρεί; Τόσο πολύ τσούζει; Δεν καταπίνεται έ;Πάντως να του θυμήσω ότι η Αλμωπία όπως και όλος ο Νομός μας ήταν πάντα δημοκρατικός -γι'αυτό άλλωστε και δεν πήρε με τις πέτρες αυτούς που υποστηρίζει!! Άντε καλό κουράγιο καλή χώνεψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητηρια κε μπινο για την νικη!!
    η ν.δ να τον χαιρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ακόμη και τόσες μέρες μετά δεν καταφέρατε να ηρεμήσετε και να κάνετε την αυτοκριτική σας;Και μόνος να κατέβαινε ο Ζέρζης δεν υπήρχε περίπτωση να βγεί. Σταματήστε λοιπόν να κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλό σας.Ούτε ο Μπίνος σας φταίει ούτε κανείς άλλος. Η υπεροψία σας φταίει και η ανικανότητά σας.Δες την πτώση που είχατε στα περισσότερα εκλογικά την δεύτερη Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)