Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Ο Νομάρχης βρήκε τελικά γραφείο για να στεγαστεί ο νεοεκλεγης αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης
ξεκίνησε

            με τους καλύτερους οιωνούς η μεταβατική περίοδος προς τον Καλλικράτη με πρωτοβουλία του Νομάρχη Πέλλας κ. Μιχάλη Καραμάνη και σε άμεση συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη  κ. Θόδωρο Θεοδωρίδη.
          Ο Νομάρχης Πέλλας κ. Μιχάλη Καραμάνης παράσχει κάθε δυνατή πληροφορία και ενημέρωση προς τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Νομαρχίας.
Μάλιστα στα πλαίσια μιας πιο άμεσης, ουσιαστικής και αγαστής συνεργασίας ο κ. Θεοδωρίδης θα φιλοξενείται, ήδη από σήμερα 2-12-2010, στο ,γραφείο του Αντινομάρχη κ. Ν. Βερυκούκη, το οποίο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της Νομαρχίας.
Η απερχόμενη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση προσφέρει κάθε δυνατή αρωγή στον νέο θεσμό Αυτοδιοίκησης, αυτόν της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στα πλαίσια της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να συνεχισθεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών ενώ παράλληλα επιδιώκει την θωράκιση των πλεονεκτημάτων και την καλύτερη δυνατή διεκδίκηση των αιτημάτων του νομού στο νέο πλαίσιο.
Ο Νομάρχης Πέλλας κ. Μιχάλης Καραμάνης δήλωσε : «
Η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι αναγκαία για την προώθηση λύσεων σε όποια προβλήματα υπάρχουν αλλά και την επίτευξη στόχων προς όφελος του τόπου και των πολιτών του.»

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Κ .ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)