Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Αναγέννηση Επανομής 1-

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της Αναγέννησης Γιαννιτσών και της συνονόματης της Επανομής. Το παιχνίδι έγινε σε ένα παγωμένο γήπεδο , παρουσία λιγότερων από 500 φιλάθλων.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις 2 ομάδες στο πρώτο ημίχρονο να παίζουν ποδόσφαιρο που κρύωσαν περισσότερο τους ηρωικούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε λιγάκι με τις 2 ομάδες να θέλουν το γκολ και τη νίκη , οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ και την τοπική Αναγέννηση στο τελευταίο 15ʼ να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να ισοφαρίζει χάνοντας μεγάλες  ευκαιρίες για τη νίκη, αν έπαιζαν  έτσι και στο υπόλοιπο του ματς οι γηπεδούχοι σίγουρα θα έπαιρναν τη νίκη, που στο τέλος νοιώθουν και αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα μια που σε 2 -3 φάσεις έχασαν ευκαιρίες που δεν χάνονται .

Φάσεις και γκολ
Στο 14ʼ σουτ του Πολίτη μπλόκαρε ο Κελπέκης
28ʼ κόρνερ εκτέλεσε ο Κλεισουρης, η μπάλα έφτασε στον ανενόχλητο Παντελίδη που μέσα από την μικρή περιοχή καθυστέρησε πολύ να σουτάρει χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν  οι γηπεδούχοι το σκορ
Στο 40ʼ μακρινή εκτέλεση φάουλ από Δεμερτζόγλου, η μπάλα παίρνει φάλτσο και δύσκολα διώχνει σε κόρνερ ο Κελπέκης
Στο 51ʼ μεγάλη ευκαιρία για τα Γιαννιτσά με τον Γκούντα που από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει παίρνοντας την μπάλα από το πόδι του Σουλίδη που σαφώς θα έκανε το σουτ με καλύτερες προοπτικές
Στο 58ʼ σέντρα του πεχλιβανίδη από τα αριστερά ο Πολίτης απομακρύνει προ το κεφάλι του Παντελίδη.
Στο 60ʼ ο Προβατίδης εκτέλεσε μακρινό φάουλ δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος πριν το κεφάλι του Στεφανίδη.
Στο 62ʼ διαδοχικά σουτ του Πολίτη και στην συνέχεια του Χασομέρη απόκρουσε εντυπωσιακά ο Κελπέκης κρατώντας το μηδέν.
Στο 72ʼ σουτ του Χασομέρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Κελπέκης.
Στο 75ʼ ο Ευθυμιάδης με κεφαλιά κοντινή  πέτυχε το 0-1 μετά από γύρισμά του Χασομέρη
Στο 76ʼ ο Πεχλιβανίδης μπήκε στην περιοχή και τελευταία στιγμή πριν σκοράρει έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Επανομής
Στο 77ʼ ανεπανάληπτη ευκαιρία για τα Γιαννιτσά όταν μετά από φάουλ του Σουλίδη και την κακή απόκρουση του Παπαδόπουλου ο Καραμανλής αρχικά και στην συνέχεια ο Χασάνογλου δεν κατάφεραν να κάνουν το 1-1.
Στο 78ʼ ο Σουλίδης ξέφυγε από τον Παπατζίκο και με κεραυνό ισοφάρισε σε 1-1
Στο 90ʼ μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Σουλίδη που βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο σούταρε όμως ψηλά άουτ.

Διαιτητής, Συμεωνίδης Πιερίας
Βοηθοί Ρεντόπουλος,(Λάρισης) Νανάσης(Τρικάλων)
Κίτρινες : Μαυροματίδης, Καραμανλής,
Από την Αναγέννηση άρεσαν οι Ιορδανίδης, Θανόπουλος, Σουλίδης,
Από την Επανομή οι Πολίτης , Διαμαντίδης, Χασομέρης
Αναγέννηση Γιαννιτσών:Κελπέκης, Φωτιάδης, Πεχλιβανίδης, Ιορδανίδης Ν, Καραμανλής, Κλεισούρης, Προβατίδης, Σεμερτζίδης(57ʼ Θανόπουλος), Σουλίδης, Γκούντα(55ʼΣτεφανίδης), Παντελίδης(67ʼΧασάνογλου)
Επανωμή: Παπαδόπουλος, Ντανίδης(56ʼ Ασλανίδης), Τσουκάνης(64ʼ Κανουλας), Παπατζίκος, Ευθυμιάδης, Κουλίδης, Πολίτης, Διαμαντόπουλος, Χασομέρης, Δεμιτζόγλου(85ʼ Κουρδάκης), Μαυροματίδης.

Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)