Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών   πήρε μέρος με τρις ομάδες  στο πρωτοχρονιάτικο τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ  στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ  στα πηγάδια Ξάνθης. Οι ομάδες της ακαδημίας μας πέρασαν όλες την τρίτη ημέρα  άξια στην τελική φάση  . Σε ένα σύνολο 24 ομάδων  που κατέβηκαν να διεκδικήσουν  δάφνες , στην κατηγορία των Τζούνιορ  πρωταθλήτρια στέφτηκε η ομάδα της Ακαδημίας μας του κ. Νίκου Παπουρτση , ενώ στην κατηγορία των προπαίδων η ομάδα του κ. Νίκου Ξανθόπουλου  τερμάτισε αήττητη  στην δεύτερη θέση αφού έχασε στην διαδικασία των πέναλτι στον τελικό. Στην κατηγορία  των παίδων  η ομάδα του κ. Γιώργου Τσιμπίνη κατέκτησε  το κύπελλο στον μικρό τελικό.
Ιδιαίτερες τιμητικές διακρίσεις  :  πρώτος σκόρερ  στην κατηγορία των παίδων ανεδείχθη ο Χαρμάνας Δ. Κωνσταντίνος , ενώ πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά  στην κατηγορία των τζούνιορ ανεδείχθη ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Παπακαρμέζης Χρήστος.
Το απόγευμα όλα τα παιδιά της ακαδημίας  παρακολούθησαν τον αγώνα της σουπερ λίγα  μεταξύ  ΣΚΟΝΤΑΣ  και  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ Σ.Π. ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΝ; ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)