Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Το Επιμελητήριο Πέλλας, μέλος της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ που είναι μέλος του Ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΦΕΠΑΕ (με γεωγραφική ευθύνη της Περιφέρειες της Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας), σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ, την ΕΤΑΕΠ και το Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λουτρακίου συνδιοργανώνουν την Δευτέρα  24 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 18.00 μ.μ. στο Λουτράκι Αλμωπίας στην Αίθουσα της Εκκλησίας , ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

Ø  Πράσινος Τουρισμός

          Το πρόγραμμα αφορά υφιστάμενες τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια) και έχει κεντρικό στόχο την βελτίωση την βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων των επιλέξιμων επιχειρήσεων, την εξοικονόμηση ενέργειας, τη σωστή και υπεύθυνη διαχείριση του ύδατος και των απορριμμάτων, καθώς και την υλοποίηση διαδικασιών που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον ενώ παράλληλα προωθούν την ευαισθητοποίηση των εμπλεκόμενων σε περιβαλλοντικά θέματα.

          Την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνουν στελέχη της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ και ο επιχειρηματικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Γιώργος Βλαδίκας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο ({Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ)}, ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης, ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, ΠΕΠ Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας

1 σχόλιο:

(3)