Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

                                                
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας του Εδεσσαϊκού Θεάτρου τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 στο κέντρο «Καταρράκτες».
 Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την  αίθουσα και η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα και δημιουργικά.
Η παιδική σκηνή παρουσίασε τα παιδιά της, ενώ το Εφηβικό Εργαστήρι παρουσίασε απόσπασμα από το έργο που ετοιμάζει «Ο κλέφτης των αστεριών» της Ζωής Βαλάσa. Το έργο θα παρουσιαστεί από τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 έως και Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 στην αίθουσα της Νομαρχίας καθημερινά με 2 πρωινές παραστάσεις για τα Σχολεία του Νομού και με 2 απογευματινές παραστάσεις για το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.
          Η Κεντρική Σκηνή παρουσίασε απόσπασμα από το έργο «Ο μπαμπάς, ο πόλεμος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Το έργο αυτό, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σαλαμάνη, θα παρουσιαστεί στην αίθουσα του Μ. Αλεξάνδρου από την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 έως και την Κυριακή 3 Απριλίου 2011.
          Επίσης, παρουσιάστηκε και απόσπασμα από τη δεύτερη Κεντρική Σκηνή «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον. Το έργο αυτό, σε σκηνοθεσία Κώστα Παπαδόπουλου,  αρχικά θα παρουσιαστεί στην αίθουσα της Νομαρχίας από Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 έως και Τετάρτη 21 Μαρτίου 2011 με πρωινές παραστάσεις για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Νομού και τέλος θα παρουσιαστεί στην αίθουσα του Μ. Αλεξάνδρου από Πέμπτη 5 Μαΐου έως και Κυριακή 8 Μαΐου με βραδινές παραστάσεις για το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.
          Λόγω των ημερών, άμεση προτεραιότητα έχει η αποκριά.  Το Εδεσσαϊκό Θέατρο ως πρωτεργάτης της αναβίωσης της αποκριάτικης παρέλασης θα συμμετέχει και φέτος στην Κεντρική Παρέλαση με θέμα «Πειρατές και πειρατίνες».
Για συμμετοχή στο άρμα,  οποιαδήποτε πληροφορία και εγγραφές στα τμήματα το Εντευκτήριο του Συλλόγου (Ι. Δραγούμη 35) είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00π.μ. έως και τις 14:00μ.μ., στο τηλέφωνο 2381025429 και στο e-mail: Edessaikotheatro@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)