Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι  για τα Λουτρά .

 Η τελευταία" διαρροή " είναι η  ύπαρξη τιμολογίου για αγορά   ενός  τόνου  σοκολάτας ,το τελευταίο τρίμηνο πριν παραδώσει η παλιά διοίκηση,  για το αναψυκτήριο με τιμή  μάλιστα όπως αφήνουν να εννοηθεί πολύ μεγαλύτερη από την κανονική .Τώρα ψάχνουν να βρουν πόσες σοκολάτες -ρόφημα πουλήθηκαν  από το αναψυκτήριο. Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να σταματησουν οι όποιες "διαρροές". Αν υπάρχει κάτι,ο,τι κιαν είναι αυτό, να ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο συνολικά  και επίσημα .

6 σχόλια:

  1. Προς τί αυτή η βιασύνη Πέτρο μου?
    Τι θα πει συνεχίζεται το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι? Τί σπουδή σας έπιασε όλους με τον εισαγγελέα και προτείνεται στη νέα διοίκηση αν έχει στοιχεία να τρέξει αμέσως?
    Άρον-άρον πρέπει να γίνει?? Δεν πρέπει με επαγγελμετισμό να συγκεντρωθούν τα στοιχεία? Αν γίνει στα γρήγορα δεν είναι φανερό οτι θα εκπέσει στα δικαστήρια λόγω της προχειρότητας στην εξασφάλιση των αποδείξεων?
    Ένα σκάνδαλο τέτοιου μεγέθους (αν τα νούμερα είναι αυτά που ακούγονται) απαιτεί λεπτομερή έρευνα για να στοιχειωθετηθεί.
    ………………………………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...............
    Αυτή τη στιγμή προέχει η αποτύπωση της πραγματικότητας, η αποκάλυψη της συνολικής αρπαγής, η διασφάλιση των αποδείξεων.
    Προέχει επίσης η συνέχεια της λειτουργίας της επιχείρησης και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
    Κάθε συνετός και υπομονετικός δημότης λοιπόν περιμένει , αφού συγκεντρωθούν πλήρως τα στοιχεία και εξασφαλιστούν αδιαμφισβήτητες αποδείξεις (μέσω διασταυρώσεων, καταθέσεων προμηθευτών, ελέγχου απο ορκωτούς λογιστές αλλά και άλλων μέσων ) μετά να έρθει και η ώρα της πολιτικής καταδίκης στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και η ώρα του εισαγγελέα (αν υπάρχουν στοιχεία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΟΕΣ ΑΡΑ ΦΟΥΣΚΑ , ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Κ.Λ.Π. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟ ΘΡΑΣΟΣ .
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ = ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΟ, ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ , (ΚΑΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ , ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΧΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑ) ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙς ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΙΜΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ" ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ Τ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ .
    ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 5 ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΦΕΣ ΕΞΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 1,5 ΕΩΣ 2,5 ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναφέρεστε σε ενα άλλο θέμα. Η στάση σας είναι ύποπτη.
    Επειδή δηλαδή το ίδιο γινόταν και στο παρελθόν ας συνεχίσει να γίνεται έτσι? Άλωστε τίποτε δεν αλλάζει. Δεν βαριέσαι... Ας δώσουμε απο 5 ευρώ να σώσουμε τον διπλανό μας. Αυτό είναι το μείζον.
    Κι ας αφήσουμε ατιμώρητους όλους αυτούς που κλέψανε 1,4, 1,5 εκατομύρια ευρώ. Λες και τα κλέψανε απο κάποιον άλλο. Όχι απο αυτόν τον δύσμοιρο που μόλις περιγράψατε.
    Μωρέ μπράβο δημόσιος λόγος.
    Επειδή όμως είμαι αρκετά κακός και καχύποπτος... σκέφτομαι οτι με 5 ευρώ αγοράζεις εύκολα συγχωροχάρτι για το 1,5 εκατομύριο. Φένεσαι και κοινωνικά ευαίσθητος ε?

    Τί φοβερός λαικισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ελεγχος στα λουτρα για να δωσει πραγματικη εικονα πρεπει να γινει α] απο ελεγτες δημοσιας διοικησης και β] απο το σδοε, τα υπολοιπα περι ορκωτων λογιστων κ,α, δεν πειθουν κανενα, με τους ορκωτους δεν γινεται σε βαθος ελεγχος, οι ανθρωποι λειτουργουν με οτι τους δωσουν,δεν ευθυνονται,,,,, Σδοε και ελεγτες δημ,Διοικ, και πασοη για να μη θεωρηθεις συνυπευθυνος και οτι συγκαληπτεις τις λαμογιες και τα λαμογια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to,anacyktirio,ton,loytron,to,kataklecan,oi,proin,mia,januia,apo,to,loytraki,poy,tis,arese,i,kali,zoi,na,ginei,pliris,elenxos,ua,vgoyn,pola,sti,fora,ine,pola,ta,lefta,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)