Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

 

Με την ΄΄επόμενη΄΄ σοδειά όπως όλα δείχνουν αναμένεται να πληρωθούν οι Ροδακινοπαραγωγοί οι οποίοι πριν απο 40 μέρες άκουσαν απο Κυβερνητικά χείλη οτι υπογράφτηκε η απόφαση για να δοθούν δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου ώστε να πάρουν τα χρηματά τους . Στην.....
απάντηση που δόθηκε πριν απο 48 ώρες στον Βουλευτής της Ν.Δ κ. Χρήστο Σταϊκουρα (http://www.agroschannel.com/index.php?)απο την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και σας παρουσιάζει το Agroschannel τονίζεται οτι τα αιτήματα των ενδιαφερομένων υποβάλλονται στην Διεύθυνση Κίνησης Κεφαλαίων , Εγγυήσεων , Δανείων και Αξιών του Γενικού Λογιστηρίου . Στη συνέχεια η Διεύθυνση κάνει εισήγηση στην Υποεπιτροπή η οποία εξετάζει κάθε περίπτωση για να διαπιστώσει εαν πληρούνται οι προυποθέσεις . Το σχετικό πόρισμα θα πάει στην Διυπουργική η οποία και θα αποφασίσει .
Αυτή είναι η διαδικασία , μήπως όμως οι αρμόδιοι Υπουργοί και Υφυπουργοί όταν μιλούσαν στη Βουλή και  ανακοίνωσαν δεξιά και αριστερά  την υπογραφή της απόφασης θα έπρεπε να κάνουν σαφές στον κόσμο πότε αναμένεται να πληρωθούν . Και επειδή μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία απάντηση μήπως μπορεί κάποιος να δώσει έστω και με τόσο μεγάλη καθυστέρηση το χρονοδιάγραμα των πληρωμών . Πληροφορίες λένε οτι η Διυπουργική θα συνεδριάσει στις 14 Μαρτίου . Λέτε; Για να δούμε.Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ακόμη και πριν απο τα Χριστούγεννα άκουγαν τους αρμόδιους να λένε οτι θα πληρωθούν . 


ΠΗΓΗ
agroschannel.com/index.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)