Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΕΡΓΑ που αφορούν ολους το παρόν και το μέλλον της περιοχής αλλά και όλους τους πολίτες πρότεινε


   ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης  στην κοινή συνάντηση των Δημάρχων του Νομού Πέλλας με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Θύμιο Σώκο.        
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 στην Έδεσσα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην συνεργασία των Δήμων με την Περιφέρεια. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έθεσε ως πρώτο θέμα τον προγραμματισμό τεχνικών έργων του Δήμου που μπορούν να ενταχθούν σε προγράμματα χρηματοδότησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σε αυτά τα πλαίσια, τέθηκαν:
Oι ανάγκες αντιπλημμυρικών έργων σε όλη την επικράτεια του Δήμου.
Tο αποχετευτικό δίκτυο και ο βιολογικός καθαρισμός της Αριδαίας.
H πρόταση για ανάπλαση της παραποτάμιας περιοχής με τη δημιουργία μιας διαδρομής αναψυχής και υγείας (από την πόλη της Αριδαίας μέχρι την τοπική Κοινότητα Υδραίας).
Επίσης, συζητήθηκε το πρόβλημα σχολικής στέγασης και η πρόταση του Δήμου για την επίλυσή του, μέσω της κατασκευής του 2ου Δημοτικού σχολείου, του 2ου Γυμνασίου και της προσθήκης 4 αιθουσών στο ΓΕΛ Αριδαίας.
Τέλος, έγινε αναφορά και στην κατασκευή περιφερειακού οδικού άξονα στην τοπική κοινότητα Σωσάνδρας και την αποπεράτωση του οδικού άξονα που συνδέει την τοπική κοινότητα Όρμας με το χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν. Τα παραπάνω έργα αντιστοιχούν σε κοινοτικά και κρατικά χρηματοδοτικά προγράμματα, και πρόθεση του Δήμου Αλμωπίας είναι να δρομολογηθούν το συντομότερο. Ο Γενικός Γραμματέας διαβεβαίωσε τη διάθεση του για συνεργασία, ώστε το νέο μοντέλο δημόσιας διοίκησης, όπως διαμορφώνεται μετά τις πρόσφατες θεσμικές αλλαγές, να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας επισήμανε ότι ο Δήμος Αλμωπίας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους φορείς της Περιφέρειας,  με στόχο η συνεργασία αυτή να επιφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην ανάπτυξη του τόπου μας, και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών του Δήμου Αλμωπίας.







9 σχόλια:

  1. Πασοι και εγω ΠΣΟΚ και Πασοι ψηφησα δεν ανεχομε τον ΛΑΖΑΡΙΔΗ Με 3 ΟΓΑ και προισταμενο στο κεπ να μην δουλευη και να ειναι ολη την ημερα βολτες ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΛΕΟΣ γινομασται ρεζιλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ; ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδια για τον εξαπλάτανο τιποτα ψυχουλα δεν περισευουν ελεος πια!!!!!!

    ρε καλδερμτζη τι κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pame gera Pasoi!! Etsi se thelo, dunamika. Kleise kai kanenan toy Zerzi fulaki (vlepe Papakonstantinou h kai ton idio ton Zerzi) kai tha vgaineis gia 20 xronia Dimarxos. Min masas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PASOH,ayta den linoyn ta provlimata mas.Des prota ta katimerina mas provlimata.Ftiakse mas toys dromoys gia ta xorafia mas,dose mas ti dynatothta na potizoyme me synxronoys tropoys,xoris na xanoyme xrono,nero kai xrima,katarise ta xoria mas,dose mas na pioyme kataro nero ,allakse kamia kameni lampa gia na mh perpatame sto skotadi,frontise-trekse ekei poy prepei na mas stiloyn kanena giatro sta xoria mas,mia syntagi na grapsoyme prepei na trexoyme sthn Aridaia.Ayta lyse prota PASOH,ola ta alla argotera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολα στο φως απο τα οικονομικα των επιχειρησεων του δημου!!δευα και λουτρα....να δουμε που θα κρυφτουν τα λαμογια της προηγουμενης τετραετιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να σου φτιάξει δρόμους, για να σου δώσει τη δυνατότητα να ποτίσεις με σύγχρονα μέσα, για να σου δώσει να πιεις καθαρό νερό και για να κάνει οοοολα αυτά που προανέφερες 10:26 θέλει λεφτά. Και όταν τα λεφτά σου, τα λεφτά μου και τα λεφτά όλων των Δημοτών πήγαιναν στις τσέπες 2-3, είναι λογικό να αδυνατεί να λειτουργήσει όπως και ο ίδιος ο Πασόης θέλει. Μόνη λύση, να μας δείξει τλχν τους ανθρώπους που μας στερούν τη δυνατότητα να έχουμε αυτά που ζητάς, πράγματα που αποτελούν απαίτηση όλων των πολιτών της Αλμωπίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Gia ton 4.42 Karntasi o Pasohs einai o dimarxos kai ofeilei na vriskei lefta gia ta erga poy ta anakoyfizoyn toys polites.An den mporei spiti.Emeis oi agrotes genika plironoyme ola ta dimotika teli kai zito ta dikaia moy na.Opos vrike lefta gia ta alla erga poy anaferei,etsi na vrei kai gia ayta poy xreiazetai h katimerinotita mas sta xoria mas.As ta ierarxisei, as krinei pia prepei prota na ginoyn kai meta na apofasisei ti ta kanei.Gia ayto poy les oti ta lefta pigenan sti tsepi 2-3 atomon,an to pisteveis ti perimeneis eisaggeleia, diaforetika ta sigalipteis kai esy opote eisai sinepeytinos,ta pas mesa kai esy. Telos an adinatei na leitoyrgisei o pasohs tote na paretirei.As orisei antikatistati kapoion opos ton Sprito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pasoi,o,xronos,prosamorgis,soy,teliose,ora,gia,erga,k,diafania,ayto,perimenoyn,oi,loytrakiotes,4,xronia,pernan,eykola,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)