Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Το παράπονο του Γ. Σταφύδα



            Τελείωσε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας του Β΄ ομίλου και η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΑΡΥΔΙΑΣ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα γήπεδα μέσα, αλλά στα χαρτιά έμεινε στην τρίτη θέση επειδή κάποιοι κύριοι της ομάδας Ελπίδας Έδεσσας δεν θέλησαν ν’ ανέβει κατηγορία, αυτό είναι το παράπονο και ένα μεγάλο «ΓΙΑΤΙ» του προπονητή και παίκτη ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΦΥΔΑ.

            Μετά από 32 χρόνια προσφοράς στο ποδόσφαιρο και σε ομάδες ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ, ΑΛΜΩΠΟΥ και πολλές στο χώρο του ερασιτεχνικού της ΕΠΣ Πέλλας αποφάσισα να επιστρέψω στην ομάδα που ξεκίνησα για να τελειώσω την καριέρα μου, αλλά και να βοηθήσω για να γίνει σωστή δουλειά και ένα νέο ξεκίνημα με πολύ καλό πρόσωπο όλο το πρωτάθλημα, όλα αυτά γίνανε εκτός από το παιχνίδι με την Ελπίδα μέσα στην Καρυδιά και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας μου γύρω στο 80’ πάνω στην ένταση του παιχνιδιού έγινε μια λάθος αλλαγή παίχτη (χωρίς δόλο) γιατί το διορθώσαμε αμέσως.
            Και επειδή οι Κύριοι και ο προπονητής τους δεν μπόρεσαν να μας κερδίσουν μέσα στο γήπεδο έκανε την ένσταση για παράβαση, ενώ οι ίδιοι μας δίνανε συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη μας και ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και μας βεβαιώνανε ότι δεν θα κάνουν ένσταση.
            ΝΑΙ έχουν δίκιο για την λάθος αλλαγή που έγινε αλλά ξέχασαν τα χρόνια που έπαιζα στην ομάδα της το πόσο έχω προσφέρει, έδινα τα πάντα μέσα στο γήπεδο και έξω από τα αποδυτήρια με τα μικρά παιδιά που τα είχα σαν παιδιά μου να τα βοηθάω όσο μπορώ καλύτερα για να γίνουν καλά παιδιά και καλοί ποδοσφαιριστές και αυτοί αντί για το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους μου τη «φέρανε» ξεχνώντας τα δικά της την περσινή χρονιά που σε κάθε παιχνίδι ήταν παράνομοι, ας βγουν κι ας πουν πως είναι λάθος.
            Είμαι άνθρωπος που δύσκολα γράφω στον τύπο αλλά με πνίγει το δίκιο δεν μπορούν κάποιοι κύριοι που γι’ αυτούς έδωσες τα πάντα μέσα και έξω από το γήπεδο και πολλές φορές με κίνδυνο τη ζωή σου και των παιδιών κουβαλώντας με το αμάξι σε κάθε χωριό και αυτοί για ανταπόδοση μου ρίξαν λάσπη στα μούτρα, και χάνοντας ένα κερδισμένο παιχνίδι.
            Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ομάδας για την προσπάθεια τους μέσα και έξω από το γήπεδο, το Συμβούλιο και τους φιλάθλους οι οποίοι όλοι ήτανε άψογοι, γιατί άκουγα πως τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν σωστοί μέσα και έξω από το γήπεδο. Και καλές επιτυχίες στην ομάδα της Ελπίδας γιατί είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΑΦΙΔΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΛΛΑ.ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΗΣ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΗΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΛΙΓΑ ΕΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)