Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ "ΤΣΙΠΡΑ" ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

ΞΑΝΑ άρχισε τις εξόδους ο γνωστός "Τσίπρας" των Προμάχων υπό τον φόβο να τον φάει
στην πολιτική σκηνή  νεοεμφανιζόμενο  στο πολιτικό γίγνεσθαι  αστέρι με τ'ιτλο ¨Χρυσό Αγόρι". Το βράδυ της Πέμπτης κάλεσε τους πολιτικούς του και όχι μόνο, στο LOBBY στην Αριδαία  και ήπιαν πέντε βαρέλια μπύρα.

9 σχόλια:

  1. πλακα πλακα Σταυρο...την δημιουργησες την ιστορια σου!...ακομα ασχολουνται οι παπαρατσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ... ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.;; Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΑΧΟΒΙΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tsipras mpakalhs kai mpinos pinan to potaki tous se gnwsto kafe ths aridaias kai apolamvanan tous karnavalistes!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ KAI O MPINOS EIDE OTI ME SYMBOULES BESKOU DEN MPOREI NA PAREI DHMARXIA KAI ZHTHSE SYMBOULES APO TO AXTYPHTO DIDUMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι συναντησεις,η ανταλλαγη αποψεων, η διατηρηση επαφων ακομη και σε φιλικο επιπεδο σε μια μικρη κοινωνια οπως η δικη μας,παντα βοηθα στο ξεπερασμα ακροτητων, στο γκρεμισμα των οποιων τοιχων ορθωνουν οι τοπικες ελκογες.Αν ειναι αληθηνο αυτο που αναφερεις φιλε ,μπραβο σε αυτον που το οργανωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MΠΑΧΩΒΙΥΗς ΞΕΜΠΑΧΩΒΙΤΗς φιλε στους Προμαχους εχουμε 1600 ψηφοφορους δεξιους, δεν του κανουν του Ζερζη σημερα που πρωτα ψηφισαν Μπινο και μετα Πασοη;Ρε τον μαλακα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοκκινο πανι στους Προμαχους ο Ζέρζης. Καλα θα κανει να τους ξεχασει.Αφου δεν εκανε ΤΙΠΟΤΕ,ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ λεφτα που προοριζονταν για εμας,τοτε ΕΞΩΩΩΩ ο πουστης απο την παραγκααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)