Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ



 
Θα ήθελα να πω ένα  πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη εκδήλωση που όλοι τόσο περιμέναμε
. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς  μικρούς και μεγάλους για την οικονομική βοήθεια που τους ζητήσαμε και ανταποκρίθηκαν και τους χορηγούς επικοινωνίας που μας πρόβαλαν, ακόμη και αυτούς από τους οποίους δεχτήκαμε αρνητικά σχόλια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού, τους εθελοντές μας, τους παρουσιαστές μας, το σύλλογο Πρόθεση, το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Ζωγραφικής και τον καραγκιοζοπαίχτη. Ακόμη ευχαριστώ τα παιδιά του εργοταξίου για τη συνεργασία που είχαμε μαζί τους, τους αστυνομικούς του τμήματος του Δήμου Αλμωπίας, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας, όλους τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν και φυσικά το Δήμαρχο Αλμωπίας που με εμπιστεύτηκε.
Τέλος θα ήθελα να αναφέρω κάτι πού είναι πολύ σημαντικό για μένα. Μέσα σε ένα μήνα καταφέραμε να οργανώσουμε, οι προαναφερόμενοι και εγώ κάτι που μας ήταν τελείως άγνωστο, το 5ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι και είναι αλήθεια ότι πολλές φορές ευχόμουν να μην βρέξει , να μην κάνει κρύο αυτή τη μέρα και να μην παρουσιαστούν μικροπροβλήματα. Πιστεύω όμως ότι οι περισσότεροι από όσους το παρακολουθήσατε περάσατε καλά και όσοι δεν περάσατε φέτος ελπίζω να περάσετε καλά του χρόνου.
Με ειλικρίνεια,
Αντιδήμαρχος
Κατερίνα Μπαγκή 
Σας ευχαριστώ όλους, καλή σαρακοστή.

3 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΜΠΑΓΚΗ Η' Ο ΔΗΜΟΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 1)ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ;2) ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;3)ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ;4)ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΨΑΝ;5)ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ; θα μαθουμε ποτε; Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΕΠΗ;ΜΠΑΓΚΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΑ Μ Ο Ν Ο Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ. θελουμε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)