Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

TO ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


Στα χέρια τους… πήραν την υπόθεση «Καρναβάλι Έδεσσας 2011» οι δημότες και οι επιχειρηματίες
της πόλης. Άρματα και καρναβαλιστές (19 άρματα και 4500 περίπου καρναβαλιστές) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, χόρεψαν και διασκέδασαν, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και φέτος. Άρματα που διακωμωδούσαν την τρέχουσα επικαιρότητα, άρματα που είχαν αέρα Παρισινό.. παρέλασαν παρά το κρύο, το Σάββατο 5 Μαρτίου, στην πόλη της Έδεσσας.

Ωστόσο είναι απορίας άξιο γιατί χρησιμοποιήθηκαν τόσα πολλά πυροτεχνήματα. Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, επί τρείς ημέρες δηλαδή, έβλεπε και θαύμαζε κανείς τα πυροτεχνήματα. Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής επί ένα τέταρτο περίπου άκουγε κανείς τα πυροτεχνήματα, λες και ήταν στη Λιβύη.. το ίδιο και τις δυο επόμενες ημέρες. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πέντε – έξι πυροτεχνήματα, που στο κάτω – κάτω της γραφής, το ίδιο αποτέλεσμα θα έφερναν.. Παρολαυτά χρησιμοποιήθηκαν πάρα πολλά πυροτεχνήματα και ο καθένας μπορεί να αναρωτηθεί πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για όλα αυτά..

Επιπλέον πρέπει να επισημανθεί και η απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας αφού σε πολλά σημεία δεν υπήρχαν οι γνωστές ασπροκόκκινες κορδέλες, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να βρίσκονται πολύ κοντά στα άρματα!

Επιχειρηματίας από την Αθήνα έφερε και το Δήμαρχο του Κονγκό να παρακολουθήσει το καρναβάλι της Έδεσσας! Ο Δήμαρχος Έδεσσας ήταν κοντά στον Αφρικανό ομόλογο του..

Ξεχωριστές παρουσίες οι μαζορέτες από την Κέρκυρα αλλά και το συγκρότημα των τυμπανιστών, που και φέτος έδωσαν έναν διαφορετικό αέρα στο καρναβάλι της Έδεσσας!

ΠΗΓΗ      TAS TV


Χιλιάδες καρναβαλιστές συμμετείχαν και φέτος στο Εδεσσαϊκό καρναβάλι Χοροί,σφυρίγματα και γενικά το κέφι ήταν εμφανές.Καρναβαλιστές που στο πέρασμα τους προσπαθούσαν να παρασύρουν και τον απλό κόσμο χειροκροτηματα σερπαντίνες και κομφετί ήταν μόνο ένα μικρό μέρος από το όλο σκηνικό.



Μετά το τέλος της παρέλασης η νεολαία συνέχισε το γλέντι της στα πάρτυ που είχαν διοργανώσει τα μπαράκια της Έδεσσας..Οι όμαδες που εμφανίστηκαν ήταν :

1 ΣΦΥΡΙΞΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕΣ ΠΑΡΕΑ...

2 ΓΚΑΝΚΣΤΕΡΣ X-odos

3 ΠΕΙΡΑΤΕΣ & ΠΕΙΡΑΤΙΝΕΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

4 ΠΙΛΟΤΟΙ & ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ Π.Σ. ΑΓΡΑ

5 ΜΑΓΙΣΣΕΣ Π.Σ. ΛΥΚΩΝ

6 MASTER CHEF GALLERIE

7 ΚΟΛΑΣΗ &ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΧΡΩΜΑΤΑ & ΑΡΩΜΑΤΑ+FUNKY+BOBBY'S

8 ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ ΕΝΤΕΧΝΟ

9 ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

10 ΚΛΕΦΤΕΣ & ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ RIVER

11 ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΤΖΟΚΕΡ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ+SUGAR

12 ΑΡΛΕΚΙΝΟΙ Κ2+ΣΤΑΘΜΟΣ

13 Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ PLEASURE

14 MOULIN ROUGE BRAZIL

15 ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ & ΣΠΑΝΙΟΛΕΣ CHILL OUT

16 ΝΑΥΤΑΚΙΑ MODA+GOLDEN

17 ΣΑΜΟΥΡΑΪ ΚΑΙ ΓΚΕΪΣΕΣ COZI

18 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΑΝ ΑΒΒΑΕΙΟ+B.F.M. i-radio

19 ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Υπολογίζετε ότι οι καρναβαλιστές ήταν μεταξύ 3000 με 4000 χιλιάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)