Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

  Ο Δήμος Αλμωπίας προκειμένου  να καλύψει τις θέσεις υδρονομέων στα αγροκτήματα του Δήμου και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου (Δημοτικών Ενοτήτων Αριδαίας και Εξαπλατάνου),
κατά την αρδευτική περίοδο 2011, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση διορισμού τους.
Έντυπα αιτήσεων διατίθενται από το Δήμο και οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 29η Απριλίου 2011.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ε.Δ
ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

7 σχόλια:

  1. Κανονίστε και σεις να είστε σαν τους προηγούμενους που περάσανε από τους Δήμους, να ορίσετε δηλαδή υδρονομείς για ψηφοθηρικούς λόγους.
    Στο χωρίο μου γυναίκα ήταν ορισμένη, ο άνδρα της μοίραζε το νερό.
    Σε άλλα χωρία οριζόντουσαν παιδιά ανθρώπων που έπαιρναν συντάξεις αλλά στη πράξη αυτοί μοίραζαν το νερό
    Προσέξτε υπάρχουν νέοι με οικογένειες και μικρά παιδιά που έχουν περισσότερες ανάγκες από τους συνταξιούχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι διορισμοί υδρονομέων, θα γίνουν με βασιλικό διάταγμα του 1957.
    Όπως τους έκαναν ο Μπίνος και ο Ζέρζης.
    Με σοσιαλιστικό τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναφορικά με το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις προσλήψεις του εν λόγω προσωπικού, κατά εξουσιοδότηση του άρθρου 14 του Ν. 3812/2009, εκδόθηκε η με αριθμό πρωτοκ. 14217/29-03-2010 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία, η πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης, εξαιρείται από τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94 (Α.Σ.Ε.Π.), όπως ισχύουν και μέχρι 31-12-2010.
    Συνεπώς, από την αρχή του τρέχοντος έτους και στο εξής, και οι προσλήψεις του αναφερόμενου στο θέμα προσωπικού, εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 21 του Ν. 2190/94 (Α.Σ.Ε.Π.) εκτός εάν υπάρχει νέα απόφαση του υπουργείου εσωτερικών για εξαίρεση και το 2011
    Το πρόβλημα όμως που θα προκύψει εάν εφαρμοστεί η διαδικασία ΑΣΕΠ, είναι το γεγονός ότι μπορεί κάποιος από τη Σωσάνδρα να διοριστεί στους Τσαγκούς και ούτε κάθε εξής και να υπάρξει τεράστιο πρακτικό πρόβλημα για το λόγω ότι δεν θα γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του κάμπου του άλλου χωριού.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΕ ΑΣΕΠ, ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΟ-ΖΕΡΖΗΔΕΣ.
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ-ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εξοφληστε τους υδρονομεις του πρωην δημου εξαπλατανου πρωτα και μετα παρτε νεους.αληθεια ο δημαρχος δεν ντρεπεται καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ[ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΜΠΙΝΟΣ, ΖΕΡΖΗΣ, ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ] ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ,ΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ .ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ. ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ; ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ" ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ κτλ.κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΣΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ"ΠΑΙΔΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛΔΗ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ; ΠΡΕΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ; ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ; ΓΙΑ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑΙ! ΜΠΡΑΒΟ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.ΠΑΣΟΗ ,ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ.ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΡΙΤΟ!ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)