Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 


    Πάνω από 500 αθλητές από 60συλλόγους συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου 2011 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελληνικού.
    Διοργανωτής ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος που έχει την φίλαθλη αθλητική ιδιότητα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1994 και έλαβαν μέρος οι σύλλογοι που έχουν την ειδική φίλαθλη ιδιότητα στο Παγκράτιο από την Γ.Γ.Α.
    Ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο Διπλωματούχο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τον βοηθό του Αλμπάνη Απόστολου, ο οποίος διατηρεί γυμναστήριο στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, συμμετείχε με 6 αθλητές κατάφερε να αποσπάσει 5 μετάλλια, γεγονός που θεωρείται μεγάλη επιτυχία αφού στο Πανελλήνιο συμμετέχουν πάντα οι καλύτεροι αθλητές.
    Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι : Βαρσακόπουλος Βασίλης, Καραγκούνης Κυριάκος, Αλμπάνη Αγγέλα, Αλμπάνη Παναγιώτα και χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Γκίρμπας Χαράλαμπος.
    Το βράδυ του Σαββάτου παρουσίασαν μεγάλη επίδειξη οι τρεις ομάδες της Νοτίου Κορέας στις κορεάτικες παραδοσιακές μαχητικές τέχνες W.M.A.U. , στα πλαίσια της αθλητικής συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των δύο χωρών. Επίσης επίδειξη παρουσίασε και η Ελληνική ομάδα.
    Ο προπονητής του συλλόγου των Γιαννιτσών έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές του που καταφέρνουν να σημειώνουν διακρίσεις σε τρία αθλήματα : το taekwon do, το παγκράτιο και το semi contact, επιδεικνύοντας την μαχητικότητά τους και το πάθος που έχουν για τις μαχητικές τέχνες.
    Ο σύλλογος προετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες που οργανώνει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, στο SEMI CONTACT και το KICK BOXING την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.  Το φίλαθλο κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει δυναμικούς αγώνες με αποκορύφωμα την διεκδίκηση της Διεθνούς Επαγγελματικής Ζώνης Κ1 MAX  στις 2.000το μεσημέρι, όπου θα συμμετέχει και ο  αθλητής του συλλόγου του ¨Μ. Αλεξάνδρου¨  Γκουρούλι Λεβάν.
    Επίσης ο σύλλογος θα συμμετέχει στους αγώνες TAEKWON DO στην κατηγορία των εφήβων  στις 16 και 17 Απριλίου 2011 στην Θεσσαλονίκη.





ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΛΕΒΑΝ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΑΝ
 ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ KICK BOXING

          Διεξάγεται αυτό το Σάββατο στην Χαλκίδα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ΚΑΝΗΘΟΣ ¨Τάσος Καμπούρης¨ μια μεγάλη βραδιά μεταξύ Ελλήνων και Ολλανδών αθλητών , οι οποίοι θεωρούνται κορυφαίοι στο KICK BOXING με πολλούς αθλητές στα Κ1 σε επαγγελματικούς αγώνες.
    Τους αγώνες διοργανώνει ο τοπικός αθλητικός σύλλογος Χαλκίδας «Μονομάχος¨  σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία KICK BOXING και με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον προπονητή του συλλόγου Τζάλα Αναστάσιο.
    Στους αγώνες ως επίσημος καλεσμένος θα είναι ο Παγκόσμιος και κορυφαίος αθλητής του KICK BOXING Ζαμπίδης Μιχάλης.
    Μεγάλη βραδιά και για τον αθλητικό σύλλογο ¨Μ. Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών που θα συμμετέχει ο αθλητής του Γκουρούλι Λεβάν, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα καθώς ο προπονητής του Ινδόπουλος Δημήτρης τον προετοιμάζει με σκληρές καθημερινές προπονήσεις και ασκήσεις δύναμης, αντοχής και στρατηγικής, ώστε να αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό αντίπαλό του , τον Πρωταθλητή Φλωριάν.
    Στους αγώνες επίσης θα αγωνιστούν και άλλοι πολλοί Έλληνες αθλητές, όπως ο Παπαδημητρίου, ο Κουκουβάβας, ο Γκίνιας, ο Κακαρίκος, ο Νικολαϊδης , ο Σύρος, ο Μιχαηλίδης , ο Ουζούνης, ο Ναζαρένκο κ.α.























ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXINGSEMI CONTACT ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ
 «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

    Μεγάλη αθλητική εκδήλωση στο χώρο των πολεμικών τεχνών διοργανώνουν ο Δήμος Πέλλας και ο αθλητικός σύλλογος Μακεδονίας ο «Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας KICK BOXING που είναι αναγνωρισμένη από την γενική γραμματεία αθλητισμού.
    Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» και θα ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί σε τρία αγωνιστικά τερέν και ένα ρινγκ και θα διαρκέσουν ως το βράδυ.
    Στους αγώνες που έχουν πολύ μεγάλη ανταπόκριση από συλλόγους του εξωτερικού και της Ελλάδος θα συμμετέχουν 60 σωματεία με 500 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες που είναι : παίδες- κορασίδες, έφηβοι- νεανίδες και ανδρών – γυναικών από  5 ετών και άνω.
    Οι αθλητές θα συμμετέχουν σε ερασιτεχνικούς αγώνες KICK BOXING καθώς και στα στυλ LIGHT CONTACT και KICK LIGHT. Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα με ηλεκτρονικούς πίνακες στο semi contact που θα λάβουν μέρος αθλητές από διαφορετικά στιλ πολεμικών τεχνών σε κοινούς κανονισμούς όπως karate-do, taekwon-do, παγκράτιο, ζίου ζίτσου, κουνγκ-φου κ.α.
    Αποκορύφωμα των αγώνων θα είναι η συνάντηση τεσσάρων αθλητών για την διεκδίκηση της διεθνούς επαγγελματικής ζώνης στα -75 κιλά με όρους Κ1.  Θα συμμετέχουν δύο Έλληνες και οι ξένοι αθλητές εκ των οποίων ο αθλητής του ¨Μ. Αλεξάνδρου¨ Γιαννιτσών Γκουρούλι Λεβάν κάτοχος της ζώνης που θα διεκδικήσουν οι υπόλοιποι. Ο Γκουρούλι ο προσπαθήσει να κρατήσει τον τίτλο στην πόλη  μας.  Οι 4αδα αυτή θα αγωνισθεί στις 2 μ.μ
    Ο προπονητής του συλλόγου Μάστερ Δημήτριος Ινδόπουλος 8 νταν που είναι ο υπεύθυνος για την διοργάνωση, που κατέχει μεγάλη οργανωτική εμπειρία, σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας και την ομοσπονδία προσπαθεί να γίνουν όλα άψογα και να είναι τα Γιαννιτσά πάντα στο επίκεντρο των διοργανώσεων.
Αναμένεται μεγάλο ενδιαφέρον και από το φίλαθλο κοινό που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες και δυναμικές αναμετρήσεις. Ιδιαίτερα στο άθλημα του kick boxing που συνδυάζει τα χέρια από το box και τα πόδια από τις πολεμικές τέχνες.
    Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)