Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Χαιρετισμός Δημάρχου Aλμωπίας κατά την 4η Συνάντηση Χορωδιών στην Πολυκάρπη στις

Σεβαστέ Πατέρα
Κυρίες και Κύριοι
Φίλες και Φίλοι Καλησπέρα.

  Ο Γκαίτε είχε πει:
«Όπου ακούς να τραγουδούν πλησίασε με εμπιστοσύνη».
  Η σημερινή, πρωτότυπη για τα δεδομένα της περιοχής, εκδήλωση, καθιερώνεται ως θεσμός, που μπορεί να προβάλει, σήμερα και αύριο, την Πολυκάρπη και κατά επέκταση την Αλμωπία, ως μουσικό – χορωδιακό κέντρο του Ν. Πέλλας και γιατί όχι,  της Μακεδονίας.
  Δημιουργήσατε μία  καλλιτεχνική οικογένεια, που υιοθετεί την μουσική, την χορωδία για να εκφραστεί. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσει κανείς τα συναισθήματα, που δεν εκφράζονται με απλά λόγια. Ένας τρόπος να ταξιδέψεις εκεί που θέλεις, όποτε θέλεις και με όποιους θέλεις.
  Σήμερα όλοι εσείς προτάσσετε τη μουσική. Δηλαδή την τέχνη και τον πολιτισμό κόντρα στην δύσκολη εποχή μας. Εκδηλώσεις σαν την σημερινή, προσπάθειες σαν τη δική σας, δίνουν άλλη διάσταση στην περιοχή μας. Την εξυψώνουν, όπως ακριβώς  εξυψώνει η μουσική τον άνθρωπο.
  Θέλω  να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους μαζί και έναν - έναν ξεχωριστά όλους εσάς που βοηθήσατε και φέτος στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Ακόμη να ευχαριστήσω τις χορωδίες που μας τιμούν με τη συμμετοχή τους.
  Οι  βάσεις που έχετε βάλει είναι σταθερές και πάνω σε αυτές, ίσως,  θα πρέπει να εξετάσουμε τη δυνατότητα να χτίσουμε ένα μεγαλύτερο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πολυκάρπης.
  Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαίτερα τον φιλοπρόοδο Σύλλογο Πολυκάρπης ''Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'' για την διοργάνωση, και την φιλοξενία αυτής της εκδήλωσης.

Να περάσετε όλοι καλά.
Σας ευχαριστώ.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΔΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.
    ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
    ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ.
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΙΔΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ?
    ΠΑΣΟΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΩΔΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)