Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ


Συνέντευξη στο Ράδιο Αλμωπία πρόκειται να δώσει αύριο μετά το Δελτίο ειδήσεων των 11.00
ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Δημήτρης Πασόης για την βιομηχανία κατασχέσεων που έχει ξεκινήσει για υποχρεώσεις των πρώην Δήμων Αριδαίας και Εξαπλατάνου  από την συνένωση των οποίων προήλθε ο Δήμος Αλμωπίας.Επίσης αναμένεται να αναφερθεί και σε άλλα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο.

2 σχόλια:

  1. Δήμαρχε παρακολούθησα τη συέντευξη σου στο ραδιόφωνο του Σαμάντη. καλά τα είπες,αλλά τα λόγια πρέπει επιτέλους να γίνουν πράξεις. Είσαι στον 5 μήνα της θητείας σου, ο καιρός περνά και ακόμη ΘΑ το ψάξουμε, ΘΑ κάνουμε επιτροπές κ.λ.π.-κ.τ.λ...Πασόη βάλε όλους εκεί στο δήμο να δουλέψουν. να μη ξύνουν τα...νύχια τους! Ο Μπίνος σου τη βγήκε μετά και μίλησε για τη μη σωστή ενημέρωση σου σε κάποια έργα,όπως το οικόπεδο για το κτίσιμο του 2 γυμνασίου [ο χώρος της παλιάς στρατιωτικης αποθήκης] ή τον κόμβο στη δυτική είσοδο με τις δύο υποχρεωτικές κυκλικές πορείες [αυτό το είδαμε στην εφημερίδα του Σαμάντη]. Σκέψου λοιπόν, αν για αυτά τα απλά πράγματα, δεν έχεις σωστή ενημέρωση και δεν ενημερώνεις σωστά τους πολίτες[ΠΑΡΑΠΛΗΡοΦΟΡΕΙΣ],γιατί να μη γίνεται το ίδιο και με τα οινομικά του δήμου,της ΔΕΥΑ και των Λουτρων; Αυτά είναι πολύ δύσκολα να ελεχθούν. Δήμαρχε όχι ψέμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΕ ΠΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΤΙ ΧΡΩΣΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ; ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΗΜΟ; ΜΗΠΩς ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ; ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)