Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ



Μετά τη διαδικασία ανάδειξης συνέδρων που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα, την Κυριακή 15/5/2011, εκλέχθηκαν ως σύνεδροι από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Πέλλας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, οι εξής:..





 ΓιώργοςΓΚΛΑΒΑΚΗΣ
Γιώργος ΔΑΛΚΑΛΙΤΣΗΣ
ΓιώργοςΔΟΥΜΑΝΙΔΗΣ
 Κοσμάς ΚΑΡΑΤΣΩΡΗΣ
ΑναστάσιοςΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣταυρούλαΣΙΩΜΟΥ
ΑναστάσιοςΧΑΛΗΣ

Το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα πραγματοποιηθεί στις 27-28-29 Μαΐου 2011, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στην Αθήνα.

Η λίστα των συνέδρων θα οριστικοποιηθεί στις 23 Μαΐου 2011, με τη συμμετοχή και των ex officio συνέδρων.

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο, οι βουλευτές, πρώην βουλευτές, οι υποψήφιοι βουλευτές της κοινοβουλευτικής περιόδου που διανύουμε (δηλαδή όσοι έθεσαν υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές του 2009), πολιτευτές, ευρωβουλευτές , πρώην ευρωβουλευτές, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, πρώην νομάρχες, δήμαρχοι και πρώην δήμαρχοι οι οποίοι είναι μέλη του κινήματος καθώς και τα μέλη τα οποία μετέχουν σε όργανα του κινήματος, (διοικούσα επιτροπή, τομεάρχες, υπεύθυνοι τομέων) μετέχουν στο ιδρυτικό συνέδριο ως ex officio σύνεδροι.

Επιπλέον ως ex officio, θα μετέχουν στο Συνέδριο όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, τα μέλη του Κινήματος που έχουν εκλεγεί ως Περιφερειακοί, Δημοτικοί, οι Πρόεδροι των δημοτικών διαμερισμάτων, οι διαμερισματικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκλεγμένοι σε συνδικαλιστικούς , επαγγελματικούς, επιστημονικούς και αγροτικούς συλλόγους, όλων των βαθμίδων, υπό την προϋπόθεση ότι θα εκδηλώσουν την επιθυμία τους να μετέχουν στο συνέδριο μέχρι την 23η Μαΐου 2011.

4 σχόλια:

  1. paidia????? ti paidia re poy paizoyn voloys?? kai epitixia se ti re? mia apo ta idia. karekles oneirevontai kai theloyn. tipota allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να σας ευχήθηκε καλή επιτυχία και ο Μητσοτάκης…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΩΣΚΩΜΕΝΟ ΗΔΗ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ, ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)