Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Tα σημερινά παιχνίδια των πλαίη –οφ


Τα αποτελέσματα   στα σημερινά παιχνίδια  των πλαίη –οφ . 


Πέλλα-Εδεσσαϊκός 1-1 ΠΑΡΆΤΑΣΗ 2-3
45΄1-0 Ευθυμιάδης
80΄1-1  Γκεοργκίεφ
92' 1-2 Καπαγερίδης
110΄΄ 2-2 Ευθυμιάδης
119' 2-3 Tσόρμπας

Ξιφιανή-Λυκόστομο 2-2, ΠΑΡΑΤΑΣΗ 2-2
Πέναλτυ 3-4

Αμπελειές- Αθυρα     4-1
3 γκολ  Τσαρτσαράκης


Η επόμενη φάση
ΠΑΟΚ Γιαννιτσών – Εδεσσαϊκός


Γαρέφι- Λυκόστομο

ΠΑΟΚ Δυτικού-Αμπελειές

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΙΟΥΒΑΡΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΗΓΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΡΕ. ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ. Η ΧΕΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ 3 ΓΚΟΛΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ; ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΤΑ ΓΚΟΛ; ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΤΟΜΙΔΗ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΝΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ!!! 5 ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ. ΚΑΛΑ ΤΙ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ Νο 7.
    ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΘΑ ΚΕΡΣΙΖΕΣ, ΒΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΥΨΗΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΗ (ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΤΣΙ)ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΤΕ Ή ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ Ή ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣΤΟΝ ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΕΣΡ, ΑΥΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ) ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ...ΤΙΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ*ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ* ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ.ΕΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΩΡΓΟ) ΤΙ ΜΑΣΤΑΓΚΑΡΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ.ΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤ.. ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥ.. ΚΑΙ Η ΚΩΛ..ΡΥΠΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΑΜ...ΤΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΥΤΡΑ (ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ) ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΑΓΑΜΗΤΕ. ΡΕ ΜΕ 12 ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.12ος ΉΤΑΝ Ο ΤΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ.ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΗ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΡΕ! Δ΄ΕΘΝΙΚΗ; ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ; ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΡΕ; 12 ΡΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ. ΤΙ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 200.000 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ. ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ 5 ΜΠΕΝΑΛΤΥ. ΧΑΜΕΝΕ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ. ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΞΥΠΝΑ UFO, ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΟΥΦ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ. ΒΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poios kaliteros re oi papoydes toy koylh? poy toy fagane ta lefta kai sernontan; pethamenoi htan se olo ton agona. an den htan o tomidis na toys prostatevei to pexnidi tha elhge sto 90' yper ths edessas. 5 penalty epnikse re o kolhtos toy aslanidi, yper ths edessas kai milate akoma. vgalte re kai mia anakoinosi poy na lei oti sas adikise o diaithths. vgalte re mia anakoinosi poy sas adikise kai h tzakri poy den hrte sto ghpedo, parolo oti sas ta exei xosei xontra. vgalte re kai mia anakoinosi poy o edessaikos sas exose 3 golakia. eleos re. kai esy k.tzioyvara poy ypegrafes me onomatepvnymo dhloseis epi dhloseon, giati nomizes oti etsi tha psiloseis kai tha eisai kai ypopsifios voyleytis, efages ta moytra soy re. ante tora phgene na spazeis kapna mhpos kai vreis kanena fragko na kseplhroseis ayta poy xrostas mazi me ton proedrevonta. PAOK re mpoyli. ela na deis pos pezoyn mpala. Emeis re tha to dosoyme to paixnidi sthn edessa, gia na skasete re agramatoi xorikoi, RE GHPEDO DEN EXETE, OMADA DEN EXETE, LAO DEN EXETE, ME DANEIKA LEFTA EISTE, POY THA PATE RE???????????? MEXRI TIS KOYFALES. GIA......
    BASILIE, PERIMENO ENYPOGRAFH DHLOSH. ANTRAKLA MEGALE,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ρε τι ηταν αυτος ο Τομιδης, ο ταχα μου φιλος του Ασλανίδη. την έκαψε την Πέλλα. 5 πεναλτυ υπερ του Εδεσσαικού δεν έδωσε. Ολα κοκκινα τα εβλεπε και αυτος. Και εχουν και παραπονο οι χωρικοί και περιμενουμε ανακοινωση διαμαρτυριας απο τον τζοβαρα. Για όλα φταιει η ΕΠΣ ρε που σας αφηνει να γυρισετε το ποδοσφαιρο 100 χρονια πίσω. Τι αηδίες ειναι αυτες που βαζατε να κάνει ο κόσμος σας ρε. Αν νικούσατε τι θα κερδίζατε ρε ηλίθιοι; Το ποδοσφαιρο ρε βλακες ειναι πανηγύρι και πάντα κερδίζει ο καλύτερος και εσεις δεν ήσασταν. Αει στα καπνά σας τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΟ 5 ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΦΤΙΑΞΤΕΤΟ Η ΚΛΕΙΣΤΕΤΟ. ΕΧΑΣΑ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ. ΟΥΦ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re τζιοβαρα στις 10:10 αρχισεσ να γραφεισ τις αηδίεσ σου.Για ποιά θεά τύχη γράφεις ρε ασχετε.Ποιά καλιτερη ομαδα ρε βλακα. 2ος βγηκεσ στο πρωταθλημα και τωρα στο σπιτι σου απο την εδεσσα και μετά αρχιζεις το κλάμα κλαψ-κλαψ. Ρε διεκδικησες μεχρι τελος την ανοδο; με ποιόν ρε; με τον παπαντωνιου; που σε εσπρωχνε σε ολο το πρωτάθλημα; Εχεις μουτρα ρε να μιλας για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρου; εσύ ρε; που το γυρισεσ το ποδοσφαιρο 100 χρονια πισω! Για ποια προκαθορισμένη άνοδο μιλάς ρε ουφο. η μπαλα παιζεται στο γηπεδο και ο βαζων γκολ κερδιζει. και συνεχιζεισ στις 10:52παλι κλαψ-κλαψ οτι ειχεσ σοβαρουσ τραυματισμουσ. για ποιο πλεονεκτημα εδρας μιλάσ ρε. γηπεδο ειναι αυτο που εχεισ ρε. Σωπα ρε που σε εξορισαν. Καλά κανανε και σε στειλανε σε γηπεδα που εχουν τα βασικα δεδομενα. εσυ ρε βλακα υπουργο και βουλευτή εχεισ και γηπεδο δεν εχεισ και νομιζεισ οτι επειδη κανεισ τσαμπουκαδεσ στα χωραδιακια θα τα κανεισ και σε ομαδεσ με ιστορια; εχεισ μουτρα να μιλας για τον Τομιδη ρε, οτι σε επαιξε υποπτα; σωπα ρε. την εσφαξε την εδεσσα ρε και το ξερεισ, αλλα αυτοί κερδισαν και την ομαδα σου και την διατησία. Μονοσ σου Γραφεισ ρε χαμενε οτι δεν εχεισ ψυχικεσ και σωματικεσ αντοχεσ και οτι εισαι μια μικρή ερασιτεχνική ομαδα, τοτε για ποιά ανοδο μιλάς ρε καραγκιοζη. Ενα καταφερεσ βλακα να διαλυσεισ την ομαδα σου και του χρονου θα παλευεις για παραμονη, εδω ειμαστε και θα το δεισ. Α και κατι που εμαθα εκεινος ο μαγκας ο βαλάντης που ορμησε στον ροματζη και σας διελυσε, εμαθα οτι ηταν στην αποστολή της ομαδας, ειναι αληθεια; εγινε καλα το παιδι και παιζει μπαλα; καλά ρε δεν τον είχατε φροντιστή της ομάδας; τον ξηλωσατε ρε απο φροντιστη της ομαδας; εσυ ρε δεν εγραφεσ οτι εκοψε το ποδοσφαιρο και τετοιες σαχλαμαρεσ; αντε πνιξου στο σαλιο σου ρε κλαψιαρη. Εσυ ρε εχεισ μουτρα να μιλασ για λαμόγια; σωπα ρε που σας επαιξαν μεγαλη πουστιά! και βεβαια σασ καρφωσαν 3 γκολακια και μονο αυτα πονανε, ολα τα αλλα τα χρησιμοποιεισ για βαζελινη για να γλυκανεισ τον πονο σου.περαστικά και του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re τζιοβαρα στις 10:10 αρχισεσ να γραφεισ τις αηδίεσ σου.Για ποιά θεά τύχη γράφεις ρε ασχετε.Ποιά καλιτερη ομαδα ρε βλακα. 2ος βγηκεσ στο πρωταθλημα και τωρα στο σπιτι σου απο την εδεσσα και μετά αρχιζεις το κλάμα κλαψ-κλαψ. Ρε διεκδικησες μεχρι τελος την ανοδο; με ποιόν ρε; με τον παπαντωνιου; που σε εσπρωχνε σε ολο το πρωτάθλημα; Εχεις μουτρα ρε να μιλας για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρου; εσύ ρε; που το γυρισεσ το ποδοσφαιρο 100 χρονια πισω! Για ποια προκαθορισμένη άνοδο μιλάς ρε ουφο. η μπαλα παιζεται στο γηπεδο και ο βαζων γκολ κερδιζει. και συνεχιζεισ στις 10:52παλι κλαψ-κλαψ οτι ειχεσ σοβαρουσ τραυματισμουσ. για ποιο πλεονεκτημα εδρας μιλάσ ρε. γηπεδο ειναι αυτο που εχεισ ρε. Σωπα ρε που σε εξορισαν. Καλά κανανε και σε στειλανε σε γηπεδα που εχουν τα βασικα δεδομενα. εσυ ρε βλακα υπουργο και βουλευτή εχεισ και γηπεδο δεν εχεισ και νομιζεισ οτι επειδη κανεισ τσαμπουκαδεσ στα χωραδιακια θα τα κανεισ και σε ομαδεσ με ιστορια; εχεισ μουτρα να μιλας για τον Τομιδη ρε, οτι σε επαιξε υποπτα; σωπα ρε. την εσφαξε την εδεσσα ρε και το ξερεισ, αλλα αυτοί κερδισαν και την ομαδα σου και την διατησία. Μονοσ σου Γραφεισ ρε χαμενε οτι δεν εχεισ ψυχικεσ και σωματικεσ αντοχεσ και οτι εισαι μια μικρή ερασιτεχνική ομαδα, τοτε για ποιά ανοδο μιλάς ρε καραγκιοζη. Ενα καταφερεσ βλακα να διαλυσεισ την ομαδα σου και του χρονου θα παλευεις για παραμονη, εδω ειμαστε και θα το δεισ. Α και κατι που εμαθα εκεινος ο μαγκας ο βαλάντης που ορμησε στον ροματζη και σας διελυσε, εμαθα οτι ηταν στην αποστολή της ομαδας, ειναι αληθεια; εγινε καλα το παιδι και παιζει μπαλα; καλά ρε δεν τον είχατε φροντιστή της ομάδας; τον ξηλωσατε ρε απο φροντιστη της ομαδας; εσυ ρε δεν εγραφεσ οτι εκοψε το ποδοσφαιρο και τετοιες σαχλαμαρεσ; αντε πνιξου στο σαλιο σου ρε κλαψιαρη. Εσυ ρε εχεισ μουτρα να μιλασ για λαμόγια; σωπα ρε που σας επαιξαν μεγαλη πουστιά! και βεβαια σασ καρφωσαν 3 γκολακια και μονο αυτα πονανε, ολα τα αλλα τα χρησιμοποιεισ για βαζελινη για να γλυκανεισ τον πονο σου.περαστικά και του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά με όλα τα παραπάνω που διάβασα το ποδόσφαιρο που πήγε?τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά???Ντροπή σας Τ απροσωπικά σας μην τα βγάζετε στο Διαδίκτυο γιατί τα διαβάζουν όλοι και εκτός Νομού και ντροπιάζετε τον Νομό μας.
    Δεν ξέρω ποιος έγραψε τα παραπάνω αλλά στο γήπεδο ήμασταν και όλοι εόδαμε πόσο καλά και σωστά σφύριξε ο Τομίδης τον αγώνα. Την έσφαξε την Πέλλα με το γάντι. Στο δεύτερο ημίχρονο τα φάουλ γίνονταν μπροστά στα μάτια μας και αυτός συνέχιζε το παιχνίδι μέχρι να πετύχει ο Εδεσσαικός την ισοφάριση. Τους είχε στριμώξει για τα καλά στην περοχή τους και ήταν επόμενο να ισοφαρίσουν τα λαμόγια οι Εδεσσαίοι που έχουν πέπλο προστασίας την ΕΠΣ επειδή είναι Πόλη. Χαζοί δεν είμαστε όλοι καταλάβαμε τι έγινε. Ο Νουσηκύρου γιατί δεν ήρθε στο γήπεδο?κώλωσε???Και ο αρχιδιαιτητής γιατί πήγε απέναντι στα μουλωχτά. Τι φοβήθηκε? όλα οργανωμένα είναι δυστυχώς γι αυτό κια το ποδόσφαιρο δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Θ ατο χτυπάνε το κεφάλι τους οι επικεφαλείς της ΕΠΣ και θα είναι αργά. Πάντως ο Τσώτσος σίγουρα τρίβει τα χεράκια του με όλη αυτήν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καραγκιόζης ο Τσαλκάνης πάλι τι καρναβάλι ρε φίλε ο τύπος! Σαν βλήμα έκανε στις κερκίδες. Αλλά καλά να πάθει που φώναζε και γαι την ΑΕΚ ο καραγκιόζης τον πήρε τον πούλο από την ΠΑΟΚΑΡΑ. Πολύ το ευχαριστήθηκα. Ο ξεδιάντροπος είχε μούτρα να βρίζει συνάδελφο του και μάλιστα δυνατά για να τον ακούνε όλοι. Θέλω να δω τι θα κάνει όταν το μάθει Τομίδης όταν μάθει τι καντήλια του κατέβαζε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)