Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Για Υπέρβαση των καθηκόντων του κατηγόρησε τον Σταύρο Κλεισούρη ο Χρ. Μπίνος

Ξάφνιασε με τη στάση του ο πρώην Δήμαρχος  Αριδαίας Χρήστος Μπίνος  στη χθεσινή συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.
Με  πρωτοφανή έντονο τρόπο εξέφρασε τη δυσαρέσκεια
Απευθυνόμενος στον Σταύρο Κλεισούρη,  αλλά και την πλειοψηφία  είπε μεταξύ άλλων :
"Κύριε Συμπαραστάτη, φοβάμαι ότι σύντομα θα κληθείτε να απολογηθείτε. Πρέπει να συντάσσετε εκθέσεις και όχι πορίσματα. Δεν είστε εισαγγελέας. Ούτε θα κάνουμε το Δημοτικό  Συμβούλιο , δικαστήριο. Ξεπερνάτε τα εσκαμμένα. Έχετε υπερβεί τα όρια των καθηκόντων σας Αναρωτιέμαι, εξυπηρετείτε κάποιο σκοπό. Προτείνω  να μη συζητηθούν τα τέσσερα θέματα που συμπεριλαμβάνουν τα πορίσματα. Αν συνεχιστεί η διαδικασία, αποχωρώ με τους συμβούλους μου. Ξεπεράστηκε κάθε δεοντολογία.Δεν νομιμοποιώ με την παρουσία μου  την τοποθέτηση Μπάστακα  στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αμέσως μετά, ο κ. Μπίνος μαζί με τους Πασχάλη Κόγιο και τον Χρήστο Χουρσόγλου αποχώρησαν από την αίθουσα εμφανώς ενοχλημένοι.



Έντονη ήταν η αντίδραση   του Νίκου Αποστολίδη  κατά του  αρχηγού του συνδυασμού του. Απόρησε με τη στάση του , ενώ συνεχάρει τον Σταύρο Κλεισούρη ,
Λέγοντας:
"    Αν και δεν σας ψήφισα ,συγχαρητήρια  κ. Κλεισούρη. Δεν ξέρω τι πάνε να κρύψουν Ζέρζης και Μπίνος. Πολύ καλά ήρθε το θέμα στο Δ.Σ. Γιατί να σηκωθείτε να φύγετε κ. Μπίνο;".

5 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΙΝΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα καλά με τον "συμπαραστάτη" αλλά ένα περιστατικό κακαοδιοίκησης δεν βρήκε για τον Πασόη. Τις πληρωμές των δύο εργολάβων πριν την σύσταση της επιτροπής ελέγχου που ο ίδιος εισηγήθηκε δεν έπρεπε να τις καταγγείλει?.
    Την πληρωμή υπαλλήλου που δεν υπηρετούσε στον Δήμο Αλμωπίας δεν έπρεπε να την καταγγείλει?.
    Αρα σωστά φέρθηκε ο κ. Μπίνος διότι ο "συμπαραστάτης" έκλεισε τα μάτια σε αυτά και ασχολήθηκε μόνο με τις ρεμβασιστικές καταγγελείες και φέρθηκε ως συμπαραστάτης των Παρούτογλου-Τσάνταλη".
    Επίσης διαβάζοντας τις εισηγήσεις βλέπω οτι ξεπέρασε τα όρια και θεωρεί των εαυτό του "δικαστή - ανακριτή-εισαγγελέα" ο οποίος πρίν πάνε οι υποθέσεις στην δικαιοσύνη μιλάει για παρανομίες. Το τί είναι παράνομο και τι νόμιμο μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να το αποφασίσει και όχι ο "συμπαραστάτης".
    Πασόη έλεγξε πρώτα τις "παρανομίες" του οίκου σου και των οίκων των δικών σου και αν είστε "Αγιοι" τότε να καταγγείλης, έλεγξε και παρέδωσε στην πυρά τους προυγούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτού αρχίσετε να κατηγορείτε τον "συμπαραστατη" διαβαστε πρώτα τις αρμοδιοτητες του...δεν είναι δουλειά του να ελέγχει τι έγινε και γίνεται στις διοικήσεις αλλά να εξετάζει τις καταγγελίες από πολίτες.αν κανείς δεν κατείγγειλε την διοικηση του κ.Πασόη δεν μπορεί να το ελένξει.Κάντε καταγγελία και αν δεν την ερευνήσει τοτε μίλα για μεροληψία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΕΛΙΝΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΑΛΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ (ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ) ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
    ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΣΟΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)