Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΙΑ

Του Φώντα τα βοτάνια
σε πάνε στα ουράνια
οποιος δοκιμάζει
ποτέ δεν τα αλλάζει.
Του Φώντα τα βοτάνια
διώχνουν τα ζιζάνια
τα περιττά τα βάρη
και δίνουν χάρι.
(Φώντα ,φάγατε τον Πανίκα . Ασχετο αυτό με τα βοτάνια.)

8 σχόλια:

  1. o Φώντας είναι πρώην αστυνομικός (συνταξιούχος;)...Τα βοτάνια του τα δίνει δωρεάν; Αν ναι, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!!Αν όχι, εκδίδει αποδείξεις; Αν ναι ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!!Αν όχι φοροδιαφεύγει... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιος ο Φωντας!!!Ειναι συνταξιουχος και το μαγαζι ειπαμε θα το ονομασουμε βοταν-μπαχαρ...Ορεξη να εχει να μαζευει βοτανα για ολους και ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΝΤΑ!!
    ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ!!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ..Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εγω αγαπαω τον πατερα μου,αλλα ειναι ανεργος.Κι αν δεν βρει δουλεια...δεν ξερω τι θα κανω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι τα βότανα προέρχονται από τη φύση..οπότε ειναι ελεύθερα για όλους..Εεε??Οπότε ως φυσικό αποτέλεσμα της ανωτερου παρατήρησης..δε χρειάζεται καν να τα αγοράσετε κυριούλη\κυριούλα του πρώτου σχολίου...Επίσης..βιβλιογραφία βοτάνων δόξα το θεο..έχει γραφτεί και κυκλοφορεί άφθονη... Καθείς λοιπόν, μπορεί να αρχίσει τη συλλογή του, αφού βέβαια την αγοράσει, την επιλέξει και φυσικά τη μελετήσει και να ξεκινήσει τη δική του βοτανοθεραπεία...Το θέμα όμως είναι...ποιος έχει το ζήλο ή την τρέλα ,ας τη χαρακτηρίσω αλλιώς, να το κάνει...Αλλά...όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!Σύνηθες φαινόμενο πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για σιγά βρε παιδιά...δεν είπαμε ότι δεν είναι καλός άνθρωπος και άξιος οικογενειάρχης ο Φώντας...Ο καλύτερος του κόσμου είναι...αλλά ο Φώντας πουλάει προϊόντα...αυτό λέμε.
    Τι κάνει λοιπόν τελικά; κόβει αποδείξεις ή όχι; Έκανε έναρξη στην εφορία; Δεν είπαμε τίποτε άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΩΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1)Όχι, όχι σίγα...αργά καλύτερα!!!χαχα!!α ρε όργια όλης της Αλπωπίας...ενωθείτε!!Επί πτωμάτων ΄΄μικροί κύριοι και μικρές κυρίες΄΄ πατήστε μπας και προβάλλετε την υποτυπώδη ,στεγνή και ξερή ΄΄γνώση΄΄ σας μέσα από το μπλοκ...όλοι εκφράζουν άποψη βλέπω πλην του ενδιαφερομένου!!χαχα!!οργια!!(απαντηση στο σχολιο της 22 Ιουνίου 2011 10:19 μ.μ.).

    2)ανοίγουμε Η\Υ(από το κουμπάκι της κεντρικής μονάδας,μπορεί και να το ξέρετε/μιας και όλα τα ξερετε πια), δημιουργία ηλεκτρονικού εγγράφου,που για σας τους πολυμαθείς ειναι το e mail, γράφετε εκεί αυτά που γουστάρει να εξφενδονίσει αυτή η γλυκια και δηλητηριώδης γλωσσίτσα και το στέλνετε στον αντίστοιχο αποστολέα(πάντα από το ΄΄κουμπάκι΄΄ αποστολή)., ή πιο απλα και ΄΄αντρίκια,λέμε τώρα καθότι αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία της απουσίας της, στον ίδιο...(απάντησηη στο σχόλιο της 22 Ιουνίου 2011 10:19 μ.μ.) Φιλιά από έναν κόσμο προσαρμοσμένο στα μέτρα σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)